Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Újra van hitel

Legalábbis a Suzuki háza táján most – két és fél százalékos THM-mel – könnyebb új motort vásárolni: egyelőre 9 modell esetén élhetünk a lehetőséggel

Közzétéve

ekkor

suzuki hitel 2014
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Friss GSX-R600 tesztünkben már megemlítettük, miért olyan jó vétel most a legkisebb Gixxer: most akár 20% saját erő befizetésével, változó kamatozású forint finanszírozással, casco biztosítás esetén, 2,5%-os THM mellett vásárolhatod meg a Suzuki egyes modelljeit, köztük az összes GSX-R-t (600, 750, 1000), és a GSX1300R Hayabusát (ABS) is.

A sportmotorokon túl a túraendurókra is vonatkozik ez a “könnyítés”, tehát az új V-Strom 1000-esre és 650-es kistestvérére. Valamint a márka legkisebb luxusrobogói, a 125-ös és 200-as Burgmanek is hazavihető hasonló pénzügyi konstrukcióban – és ne feledkezzünk meg a jolly-joker VanVanról (RV125) sem.


Egyelőre a fenti 9 modell érhető el a kedvezményes finanszírozással, de”nyári árakon” kaphatóak még bizonyos akciós modellek, mint a GSR750, a Gladius vagy a 400-as és 650-es Burgman. Ez utóbbiak nem részesei a hitelakciónak, viszont kedvezményes áron kaphatóak, még a készlet erejéig. A két “halmaz” egy pontban metszi egymást, ez pedig a GSX-R600. Most ezért olyan jó vétel.


– további info a Suzuki oldalán és a márkakereskedőknél

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending