Csatlakozz hozzánk

Hírek

Újra szólt a magyar Himnusz Katarban

Kis Viktória, a H-MOTO Team női versenyzője sikeresen teljesítette a QSS
bajnoki sorozat második fordulóját. Viki a dobogó tetejére állhatott,
és összesítettben is a negyedik helyen végzett

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A hétvége fantasztikusan kezdődött a H-MOTO Team számára, hiszen Wicca az első futamot győzelemmel zárta. A második azonban balszerencsésen ért véget, hiszen a 10 éves versenymotor váltóján összekócolódtak a fokozatok, és a blokkoló hátsó kerék miatt ismét bukással végződött a verseny. A műszaki problémák ellenére Viki futotta a leggyorsabb kört a lányok között, ami bizakodásra ad okot a novemberi fordulót illetően. A katari futam ugyan – érthető okokból – nem a legnépszerűbb a hazai rajongók között, mégis Wicca rengeteg szurkolót vonzott a pálya mellé.
 
“Első verseny, első hely!!! Összetettben negyedik!! A verseny első felében az összetett 3. helyért meccseltem! Őrület!!! :)) Leírhatatlan boldogság, örömkönnyek a dobogó tetején” – nyilatkozta Viktória. “Kemény futam volt, minden szempontból. Hőség, váltóhiba, féltávnál elfogyott a gumi, de sebaj! Jaj, én olyan boldog vagyok”


“Nos, a második futam nem az elképzelések szerint alakult, van ez így. A váltóhiba a 6. körben ismét közbeszólt. Négyből háromba visszaváltásnál újfent nem kívánta a fokozatot, csak ezúttal már a kanyar bejáratnál tartottam, próbáltam abszolválni a helyzetet, de vajmi kevés esélyem volt, mikor úgy gondolta ez a csoda, hogy mégis kell neki a három, és blokkolta a hátsót. Mit mondjak? 10 éves technika, szóval bukás lett a vége. Viszont annak örülök, hogy egy körön keresztül a harmadik helyen motoroztam, összetettben. A szezon elején, mikor megtudtuk, hogy Supersport kategóriában leszünk értékelve ezekkel a múzeumszökevényekkel, nem volt őszinte a mosolyunk, és látatlanban a top 10-et céloztuk meg. Fantasztikus érzés, hogy mégis a top5-ben gondolkodhatunk – az pedig pláne, hogy a kategóriában a lányok között a leggyorsabb köridőt nekem sikerült összehozni”


Novemberben folytatás következik, és a dupla elsőnél ígérem, nem adom alább! Nagyon köszönöm a sok biztatást és szurkolást otthonról és innen kintről! Köszönöm, hogy velem vagytok, a Himnusz Értetek, Nektek szólt! A csapatomnak, H-MOTO Teamnek pedig végtelenül hálás vagyok a támogatásért”
– mondta Wicca.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending