Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Újra startol a magyar Man-TT

2011-ben is megrendezi a MAMI a balassagyarmati utcai viadalt, a Bátrak Versenyét

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Szöveg, képek: Mészáros Tamás

Mi az, amit nem szeretsz látni az úton, amikor motorozol? A kátyúk tengere, csatornafedelek, vízelvezetők és mindenféle úthibák, amelyek mind arra várnak, hogy megvicceljék a motorost – és most képzeld el, hogy ilyen helyen kell versenyezned! Nem hiába hívják a Bátrak Versenyének ezt a viadalt, ami szeptember 17-e és 18-a között zajlik Balassagyarmaton.

Harmadik alkalommal rendezik meg a MAMI Kupa büszkeségét, a kupasorozat városi záróversenyét, ahol kiderül, kik lesznek az idei bajnokok, kié lesz a dicsőség. Rendkívül izgalmas versenyeket láthat mindenki, aki szombattól vasárnapig nekifeszül a vékonyka sárga szalagnak – ez hivatott ugyanis elválasztani a versenypályát a mugliktól…

Ennyire közel a pályához nem kerülhetsz egész évben, a versenyzők elszánt arcát is látni lehet, amint a küzdelemben csikorgó kerekekkel fékeznek. Nem érdekli őket a  a pályától egy hajszálnyira lévő villanyoszlopoknak támasztott szalmabálák sem, ami nem ad túl sok biztonságérzetet, de ettől szép az utcai versenyzés…


Startol az MZ-mezőny – nincs még egy ilyen hangulatú verseny Magyarországon

Szombaton az ún. X kategória versenyeit lehet végigizgulni. Itt akár Te is elindulhatsz, hiszen ebben a mezőnyben utcai motorokkal is lehet nevezni, főleg kis köbcentis járgányokkal (egyhengeres 600 köbcentiig, kéthengeres 500 köbcentiig, négyhengeres 400 köbcentiig). Vasárnap klasszikus versenyeket láthatnak a látogatók a Simson és PitBike, MZ, Robogó, 125 közúti, Veterán széria (OT) és a Veterán special (OT) kategóriákban. Az időbeosztásáról bővebb információt az alábbi linken találsz:.

A szünetekben sem kell unatkozni, számtalan kávézó és büfé található. Látnivalóban a versenyeken kívül sem lesz hiány: motoros felvonulás, motorbemutatók, vezetéstechnikai bemutatók, oktatás és streetfighter show szórakoztatja a közönséget, sőt, szombat este még koncertek is lesznek. A rendezvényt vasárnap este fél hétkor a díjkiosztó zárja.


Lábtartóra akadt nejlonzsák, leszakadt kipufogó – az utcai versenyzés szépségei…


Nem csak versenyek lesznek, hanem különböző bemutatók, köztük stunt is

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending