Connect with us
Suzuki

Hírek

Újra RR Days Brnóban

A BMW – a nagy sikerre való tekintettel – május 21-én és 22-én ismét megtartja – mindenki, minden márka számára nyitott – pályanapját a csehországi Brünnben, ahol – a HP4 mellett – az új S1000R-t is ki lehet próbálni

Published

on

rr days brno 2014
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A MotoGP és Superbike versenyekről is ismert versenypályán a saját motoros pályázás mellett lehetőség nyílik az új BMW szupernaked, az S1000R vagy – természetesen – az S1000RR (és HP4!) modellek tesztelésére is. A részvétel regisztrációhoz – és a részvételi díj határidőn belüli befizetéséhez – kötött, a versenypályára pedig kizárólag megfelelő motoros ruházatban lehet felhajtani.

A szervezők dupla-D csatos zárt bukósisakot, egyrészes, protektoros bőrruhát, bőrkesztyűt és megfelelő védelmet nyújtó csizmát javasolnak, de saját felelősségre a normál bukósisakot, a megfelelő protektorokkal ellátott motoros dzsekit és nadrágot is elfogadják.

Egy menet erejéig a BMW superbikejait és az új S1000R nakedet is ki lehet próbálni a pályán

A részvétel ára a jelentkezés idejétől függően 149-160 euró, a kétnapos részvételért 280-300 eurót kérnek. A díj 5×20 perc saját motorral, valamint 1×20 perc BMW sportmotorral való pályamotorozást, egész napos ellátást és a frissítő italokat, valamint az időmérést tartalmazza (a transponder letéti díját külön kell fizetni).

A pályanapon bármilyen márkájú motorral részt lehet venni, jelentkezni pedig ITT lehet. Kedvcsinálóként íme a tavalyi eseményről készített összefoglaló film:

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending