Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Újra MV Agusta Turismo Veloce Szicília Túra november 22-26-

Meseszép Agustákkal meseszép tájakon – újabb exkluzív utazás exkluzív motorokkal

Közzétéve

ekkor

Euromotor3

A szépséges Dolomitok MV Agusta túra után ez alkalommal egy szintén lélegzetelállító szerpentinezésre, Sziciliába invitálnak a szervezők. Maga a motorozás 2016 november 22-26-ig tart, de az odaút egy nappal korábban, a visszaút pedig egy nappal később lesz, tehát kettőt még rá kell számolni.

A kiindulási- és érkezési pont is Catania városa mellett indul, azonban nem csillagtúráról van szó (a túratáv útvonala: kb 600 km). Így például a túra díja a csomagok folyamatos utaztatását (a következő szállásra) is magába foglalja, az ellátás mellett persze.

MPS Turismo
Euromotor3
AIRFLITE
MPS RAM MOUNT
MPS AUTOMAG
MPS Vespa-MV

Ha szeretnél kipróbálni egy igazi háromhengeres túragépet, akkor ennél jobb alkalmat nem találsz hozzá.
Vagy ha csak szeretnél egy jót motorozni, akkor itt az alkalom, hogy jelentkezz, az előző túrán a gyárlátogatás után Giacomo Agistini saját házába hívott meg bennünket kávézni 🙂 .
Az ár tartalmazza a motorkerékpárok bérlését és 4 éjszaka szállást félpanzióval.

A túra ára 750 euró (utasnak 200 euro) + útiköltség, de ehhez az említetteken túl motor is jár: egy Turismo Veloce 800, amiből összesen 12 motor van és még 7 darab kiadó jelenleg, (utasokkal együtt össz. 14 hely van még), úgyhogy sietned kell, ha akarsz egy (vagy két) ülést – érdeklődni a tura@tesztmotor.hu címen lehet.

Egyénileg fizetendő még az odajutás valamint a motorok tankolása a túra ideje alatt.
További fizetendő díjak:
– Repülőjegy 33900 Ft jelenleg oda vissza (wizzair 2016.10.19, de folyamatosan emelkedik az ára 🙁 ) Repölőjegy foglalás: https://wizzair.com/#/booking/select-flight/BUD/CTA/2016-10-22/2016-10-26/1/0/0
– Tankolás a motorkerékpárba
– Ebéd és vacsora


MV Agusta újra Magyarországon, forint-árlista ITT

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

MPS Vespa-MV

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna
KTM

Trending