Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Újra MV Agusta Turismo Veloce Szicília Túra november 22-26-

Meseszép Agustákkal meseszép tájakon – újabb exkluzív utazás exkluzív motorokkal

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A szépséges Dolomitok MV Agusta túra után ez alkalommal egy szintén lélegzetelállító szerpentinezésre, Sziciliába invitálnak a szervezők. Maga a motorozás 2016 november 22-26-ig tart, de az odaút egy nappal korábban, a visszaút pedig egy nappal később lesz, tehát kettőt még rá kell számolni.

A kiindulási- és érkezési pont is Catania városa mellett indul, azonban nem csillagtúráról van szó (a túratáv útvonala: kb 600 km). Így például a túra díja a csomagok folyamatos utaztatását (a következő szállásra) is magába foglalja, az ellátás mellett persze.

Ha szeretnél kipróbálni egy igazi háromhengeres túragépet, akkor ennél jobb alkalmat nem találsz hozzá.
Vagy ha csak szeretnél egy jót motorozni, akkor itt az alkalom, hogy jelentkezz, az előző túrán a gyárlátogatás után Giacomo Agistini saját házába hívott meg bennünket kávézni 🙂 .
Az ár tartalmazza a motorkerékpárok bérlését és 4 éjszaka szállást félpanzióval.

A túra ára 750 euró (utasnak 200 euro) + útiköltség, de ehhez az említetteken túl motor is jár: egy Turismo Veloce 800, amiből összesen 12 motor van és még 7 darab kiadó jelenleg, (utasokkal együtt össz. 14 hely van még), úgyhogy sietned kell, ha akarsz egy (vagy két) ülést – érdeklődni a tura@tesztmotor.hu címen lehet.

Egyénileg fizetendő még az odajutás valamint a motorok tankolása a túra ideje alatt.
További fizetendő díjak:
– Repülőjegy 33900 Ft jelenleg oda vissza (wizzair 2016.10.19, de folyamatosan emelkedik az ára 🙁 ) Repölőjegy foglalás: https://wizzair.com/#/booking/select-flight/BUD/CTA/2016-10-22/2016-10-26/1/0/0
– Tankolás a motorkerékpárba
– Ebéd és vacsora


MV Agusta újra Magyarországon, forint-árlista ITT

Comments

comments

Trending