Connect with us
just1 mx
Suzuki

Blog

Újra dübörög a banda

Igazi találkozós-bandázós hangulattal nyitották meg az idei szezont a Harley-Davidsonnál – az Egészség Világnapja alkalmából motoros felvonulás is indult a budai Bázisról

Published

on

hd bp szezonnyito 2014
jgpr
RST AIRBAG

Lendületesen indult a 2014-es év a Harley-Davidson Budapest Bázisán, ahol szezonnyitó ünnepség és nyílt nap keretében köszöntötték a motoros tavaszt. Az eseményen szép számmal jelentek meg a márka és a motorok rajongói, valamint családtagjaik, barátok és sok érdeklődő. A gépek mellett az idei Harley-Davidson Fesztivál újdonságát, az okos karszalagot is tesztelték, az Egészség Világnapja alkalmából pedig motoros felvonulás indult a Bázisról.

A Harley-Davidson Budapest Bázisra már reggel 9-től érkeztek a vendégek és érdeklődők, a legtöbben saját motorral, hogy megcsodálhassák a Harley új modelljeit, köztük a 2014-es év három most megjelent újdonságát, a Low Rider-t, a SuperLow 1200T modellt és az egyedi Street Bob Special Edition-t. A látogatók érkezéskor regisztrálhatták magukat és kipróbálhatták az „okos karszalag” rendszert, amellyel ma is, és majd a júniusi Open Road Festen is értékes nyereményeket nyerhetnek. A karszalag egy chippel rendelkezik, amelyet viselője a Facebook profiljához rendelhet, később pedig a karszalag egyetlen érintésével posztolni tud, vagy a fotó állomásokon készített képet azonnal meg is tudja osztani az interneten. Már a szombati szezonnyitón több száz karszalagot regisztráltak, amelyre további lehetősége lesz minden érdeklődőnek az alsóörsi fesztivál előtt vagy akár a fesztivál helyszínén is. A nyílt napon mindenki megnézhette, fotózkodhatott azzal a gyönyörű géppel, amelyet majd a fesztiválon, június 7-én sorsolnak ki a regisztrált fesztiválvendégek között. A szerencsésnek a nyereményt stílusosan az este sztárfellépője, maga Bonnie Tyler adja majd át.

Csinos hölgyek osztogatták az okoskarszalagot

A rendezvényre sokan érkeztek családjukkal, barátaikkal, de érkeztek olyanok is, akik a különleges fesztivál nyereményre voltak kíváncsiak. A délelőtt folyamán 200 motor sorakozott fel a Bázis udvarán, az indulás előtt több, mint fél kilométeres sort alkotva, hogy délben, az Egészség Világnapja alkalmából elindulhasson a felvonulás. A dübörgő tömeg a Hősök teréig hajtott, ahol csatlakozott hozzájuk a Bátor Tábor képviseletében Dobai Dániel, aki a mai napon futva tette meg a felvonulás útvonalát, felhívva ezzel a figyelmet a jótékonyság fontosságára. Mai teljesítményét a bécsi maraton táv követi két hét múlva, amikor Dani a Harley-Davidson Charity Run keretében ismét adományokat gyűjt a Bátor Tábor részére.

Bátor Tábor, Dobai Dani

A visszaérkező motorosokat a Bázison finom ebéd fogadta, amit Török ádám és a Mini koncertje követett. A zenét és a baráti társaságot együtt élvezhette mindenki, a megszokott Harleys légkörben. A nyílt nap zárásaként a regisztrált karszalagosok között kisorsolták az ötvenezer forintos Harley-Davidson vásárlási utalványt. Délután 4 órakor pedig útjára indult a vezetett motoros túra a Pilis felé.

A figyelemfelkeltő felvonulás a Hősök terén ért véget

A Harley-év következő állomása a nyarat megnyitó 15. jubileumi Open Road Fest Alsóörsön, június 4. és 8. között, ahová mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A szombati felvonulás sikere pedig ismét bizonyította, hogy “mindenkiben van egy kis Harley!”

Forrás: H-D

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending