Csatlakozz hozzánk

Blog

Újra Danuvia

“Régi kor árnyai felé visszamerengni mit ér?” – szól a vers. Nagyon is sokat!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

“Régi kor árnya felé visszamerengni mit ér” – szól a vers. Nagyon is sokat!

Az egyik nagy karácsonyi ebéd közben a nagyszüleimnél, hogy-hogy nem a motorozásra terelődött a szó. Ez már az én jótékony hatásom a családban, ha én nem lennék, valószínűleg soha ha az életben nem lenne téma a két kerék, de így kicsit mégis. Kiderült, hogy -az amúgy szobafestő-mázoló- nagyapám 1956. október 2-áig aktívan dolgozott még a Danuvia gyárban. A motorok tankját festette ő, mert az – és ha jól emlékszem a sárvédő- volt az egyetlen alkatrész, amit nem festékbe mártogatós módszerrel, hanem kézzel festettek. Aztán a famíliámnak közel fél évszázadig újra semmi köze nem volt a motorokhoz, amikor is ugye jöttem én a képbe.

A humoros ebben, hogy uyge pont pár napja került szóba a magyar motorgyártás már-már elfeledett hőskora, ma pedig megyünk fotózni az új Danuviákat! Nem írtam el, tényleg újra elkezdik gyártani a nekünk, magyaroknak jól csengő név kétkerekűit, de itt most ne azokra a régi modellekre gondoljunk. Teljesen új, modern belsejű és külsejű szerkezetekről van szó, csupán az értékek a régiek. Akit érdekel a dolog, nézzen fel bátran a www.danuvia.hu oldalra, bár túl sokat még nem csemegézhettek ki. Viszont minket is érdemes lesegetni, mert ha bármi fontos tudnivaló lesz a márkával kapcsolatban, nálunk a TesztMotor-on, mint médiapartner biztos elsőként olvashattok róla, ugyanis némi nemű közünk nekünk is van a Danuvia-prodzsekthez.

Bizony-bizony, újra Danuvia! Mint írtam, nemsokára indulok fotózni a motorokat, amiket csak a mi kedvünkért tárnak, természetesen rajtunk keresztül a nyilvánosság elé. Ráadásul lesz a motornak egy gyönyörű ékszere is, még pedig egy ismert hölgy személyében. Persze leszek annyira gonosz, hogy nem árulom el, kiről van szó, hadd fúrjon titeket a kíváncsiság :). Annyit azért elárulok, hogy szépséges modellünkkel, illetve a Danuvia tervezőivel, tulajdonosával is készítek interjút, amit hamarosan olvashattok nálunk. Sok érdekeset megtudhattok majd, és azt is felfedem, hogy mi hogyan fogunk aktívan részt venni a Danuviák újjászületésében.

Érdemes minket figyelni? Kérdés ez?
No, hamarosan jelentkezünk, mielőbbi Tavaszt mindenkinek!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending