Connect with us
Suzuki

Akciók

Újdonságok a Motoroázisban!

A Clover Multifit bőrruha mellett egy új Arai sisakot mutatunk be a Motoroázis polcairól

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Nem mindennapi újdonságok érkeztek a Motoroázis polcaira: az új, kétrészes Clover Multifit bőrruházat, valamint az extravagáns és csúcsminőségű Arai bukósisak, a Quantum Oriental.

Előbbi érdekessége, hogy a vásárló igényei szerint lehet összepárosítani az alsó és a felső részt – ilyen lehetőséget máshol nem találsz. Kivéve, ha külön (más-más gyártótól) veszed meg bőrruhád két részét, de mennyivel elegánsabb megoldás, hogy ugyanazon termékcsaládból választod ki a hozzád (méretben) tökéletesen passzoló nadrágot és dzsekit, amelyeket magadra öltve egy egységes bőrrucivá állnak össze.

Az olasz gyártó, a Clover már jó ideje itthon is prémium ruházati márkaként ismert a motorosok körében, így a minőséggel biztosan nem lesz gond. Ahogy a mérettel sem, hiszen addig próbálgathatod egymáshoz az  alsót és a felsőt, míg úgy nem érzed, mintha rád varrták volna a Clover-nél. Ugye mennyire kellemetlen, amikor például – mondjuk egy egyrészes – bőrruhába bújáskor az ujjak hossza pont jó lenne, de a lábadnál hosszú vagy rövid, vagy fordítva – na, ez a Multifit esetében biztos nem fog előfordulni. A Clover újdonsága női és férfi fazonban is megtalálható a Motoroázis kínálatában.


Clover Multifit: külön-külön méretezhető az alsó és a felső része

A másik nóvum a motorosok oázisának polcain a látványos Arai Quantum Oriental bukósisak. Az Arai név is garanciát jelent a mindőségre a motoros fejfedők között, tehát a “kvantum”-ban sem fogsz csalódni. Külsejét tekintve azonnal szemet szúr a nem éppen konzervatív megjelenés: rajzfilmszerű mintázata kuriózumnak tekinthető a mostani kupakok között, ráadásul – ha tetszik, ha nem – vonzza a tekintetet, ami nem egy hátrány a sűrű forgalomban. Az egyedi dizájn a Te imidzsedért is sokat tehet, de az ennél sokkal fontosabb, amit az egészséged megőrzése érdekében nyújt. Arcpárna és kivehető nyakpárna is jár hozzá, előbbi ún. vészkioldós arcpárna, amely segítségével baleset esetén gyorsan és biztonságosan el lehet távolítani a motoros fejéről a sisakot, mert az arcpárnák egy mozdulattal kivehetőek úgy, hogy a fejen marad a bukó. Továbbá a biztonságodat szolgálja a nagy látószöget biztosító plexi is, amely oldalanként 5mm-rel hosszabb mint a gyártó egyik csúcsmodelljén, az RX-7  Corsair-en. A komfortérzetedet pedig kivehető, mosható, bőrbarát belső bélés, aktív szénszűrő betét az állszellőzőben, dupla „D-gyűrűs” állszíj, valamint a gyors plexicsere szavatolják – sőt, a plexihez az ún. Pinlock páramentesítő is szériában jár. Ezt a díszes csúcskupakot 175.000Ft-ért viheted haza, ami nem kevés összeg egy bukóért, viszont az Arai Quantum Oriental annyit is “tud”, mint amennyibe kerül.


Arai Quantum Oriental: extravagáns bukósisak igényeseknek

Motoroázis

Cím: 1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 138.
Telefon/fax: 465-0909, 465-0910
E-mail: info@motoroazis.hu
Web: www.motoroazis.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 8-18h
Szombat 9-13h
Vasárnap zárva

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending