Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Újdonság: Shoei sisakok a Karasnában

A bukó-márka, amelynek nincs szüksége a reklámra, mostantól a Karasna Motorosboltban is kapható – de miért olyan jó a Shoei?

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Egy újabb prémium márkával bővítette kínálatát a Karasna: mostantól a magas színvonalú minőségéről elhíresült japán Shoei bukósisakokat is megvásárolhatod náluk. Már készleten az NXR, GT-Air, Qwest, Neotec és a Hornet típusok – természetesen további modellek is folyamatosan érkeznek.

A SHOEI 1958 óta a felső kategóriás sisaktechnológia fejlesztésének szentelte életét.

A vállalat elindulása Eitaro Kamata alapító tag eltökéltségének köszönhető, aki saját maga tervezte és használta is az első termékeit a versenyszektorban.

Ami bámulatos, még a mai színvonal tükrében is, az a lépés, amely népszerűvé tette a SHOEI-t mindenhol a világban: a késői hatvanas évektől kezdve, a márka hírneve felsőkategóriás minőségi márkaként terjedt el először az Egyesült Államokban, majd később az európai motorpiacon.

Ami szintén csodálatra méltó, hogy mindenki, aki valaha érintett volt a motorpiacon, ismeri a SHOEI nevét, annak ellenére, hogy kevesebb, mint 500 főből áll a csapata világszerte.

A SHOEI az összes bukósisakját és minden sisak-alkatrészt Japánban gyárt, bár a gyártás sokba kerül, “sok európai országban felülmúlta a szintet”.

Miért?

Mert a gyárban dolgozó férfiak és nők személyes kihívásnak tekintenek minden egyes sisakot. Hibás termékről gyakorlatilag nem is hallani, ahogy minden egyes darab visszatükrözi a szellemet, ambíciót és figyelmet, amit a részletekre fordítanak.

Neked, mint motorosnak és vásárlónak, azt hangsúlyozza a gyártó, hogy érezni és élvezni fogod ezt a minőséget minden alkalommal, amikor felveszed a SHOEI bukósisakodat.

Bizományos értékesítés a Karasnában

Bízd a motorod eladását a Karasna Motorosbolt értékesítőire. Mit nyerhetsz vele?

– Sokkal többen látják élőben is, hogy eladó a motorod
– Nem kell foglalkoznod a hirdetéssel, az árral, a tárgyalással
– Megkíméled magad az érdeklődőktől
– A szerviz felhívja a figyelmed, ha valami nincs rendben a motoroddal
– Az is lehet, hogy még többet kapsz a motorodért
– Mivel olyantól veszik meg a motorod, akinek ez a szakmája, a vevő maximálisan elégedett lesz
– Nincs nyűg a papírmunkával
– Vétel után nem fognak zaklatni

Márkától és típustól függetlenül vállalják motorod értékesítését, itt:

Karasna Motorosbolt
cím: 1132 Budapest, Váci út 40.
e-mail: info@karasna.hu
telefon: +36 1 239 4964

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending