Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Újdonság: EBC fémhálós fékcsövek

A kiváló minőségű és ár-érték arányú utángyártott betéteiről, tárcsáiról, fékalkatrészeiről ismert EBC mostantól nagy teljesítményű (fém)fékcsöveket is készít

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Hamarosan rendelhető lesz itthon is az EBC legújabb termékcsaládja, amelyet már régóta vártak az angol gyártó sport- és versenyfékeit kedvelő autósok és motorosok. Ezek a csúcstechnológiával készülő acélhálós tefloncsövek lesznek, rozsdamentes acélból gyártott csatlakozókkal, csavarokkal és távtartókkal szerelve, valamint esztétikus EBC Brakes feliratokkal díszítve.


Az örökös garanciával rendelkező készleteket a gyártás során egyenként tesztelik, (27,5 bar túlnyomással), ezek után mindegyik minősítést kap (ISO9001, TÜV, DOT, DEKRA, ARAI, CCC és ADR) , tehát az egész világon használhatók a közúti forgalomban is. Minden egyéb információ az EBC Brakes magyar weboldalán, ahol szintén újdonság, hogy kerékpárokhoz is rendelhetünk fékalkatrészeket, sokféle márkát, széles választékban.

Ha lecserélsz egy széria fékcsövet, akkor csakis jobbat keress, mint a gyári!

Elégedetlen vagy a széria fékeiddel? Esetleg csak simán feldobnád a motorod vagy autód némi technikával, talán pályázásra készülsz?

Oké legyen „FÉMFÉKCSŐ”, de nehogy valami igénytelen látszatmegoldást keress, mert attól jobb, ha marad a gyári. Az EBC Brakes mérnökei szerint kizárólag sajtolt technológiával készített és garanciával rendelkező fékcső használható járművekhez (a többit valami más célra kell használni..).


Minden évben hallunk elrepedt csatlakozóról (hollander), ami az összeszerelhető fékcsövek egy potenciális (élet)veszély forrása (lásd a fenti képet..).

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending