Csatlakozz hozzánk

Blog

Újabb újdonsághullám: jön Milánó

Nyakunkon az EICMA, a 2017-es modellek világpremierje, ÉLŐ-ben jelentkezünk majd a helyszínről! Lássuk, mely modellek leleplezését láthatjuk biztosan!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Suzuki további 4 új modellt fog bemutatni az EICMA nemzetközi motorkiállításon az idén már bemutatott 8 modell mellett és mindezt ÉLŐ-ben követhetitek figyelemmel november 8-án, 10:00 órától videostream formájában! << katt a linkre!

  Előzmények  

BenZso tehát kint van a helyszínen s folyamatosan posztol majd, tehát figyeljétek folyamatosan Facebook oldalunkat és ezt a cikket a legfrissebb képekért, videókért, információkért, ÉLŐ közvetítésekért! Például itt “LIVE” követhetitek a 2017-es Ducati-újdonságok bemutatóját a kolosszális motorkiállításról, hétfőn 16 óra 30-tól:


Ha már a Ducati: a bolognai gyártó természetesen Milánóra tartogatta a puskaporát, és egy Café Racer és Desert Sled Scrambler-modellváltozattal már biztosan bővül a paletta 2017-re, de új (kis) Monster és (nagy) Panigale verzió is várható.

Hogy mi várható még? Például (legalább) két új 250-es Suzuki (DL250 és GSX250R), új utcai KTM (Duke800?) és Husqvarna modellek (Vitpilen), valamint (legalább) három új MV Agusta (RC).

Bemutatják természetesen az új Yamaha R6-ot is, amelyről gyakorlatilag már mindent tudunk, az árát és a teljesítményét kivéve (csakúgy, mint az X-Max300-ast és az új Tmax-ot). És még annyi mindent, amit meg sem próbálunk itt felsorolni, azért is, mert nem tudjuk, mik azok.

Az ÉLŐ premiereket ebben a cikkben nézhetitek meg! Lásd fentebb!


– a legfrissebb újdonságokért látogassatok el Facebook oldalunkra!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending