Csatlakozz hozzánk

Hírek

Újabb képek a Ducati 1199-ről

Olasz motor, olasz magazin: a Motociclismo megleshette az új superbike-ot.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Fotó: Motociclismo

Egyre kevesebb darab hiányzik az év puzzle-jéből, a kirakásban ezúttal a Motociclismo magazin segít: így néz ki a Ducati új superbike-ja.

Ez aztán a csapatmunka: Olaszország egyik legismertebb motormárkája megmutatta Olaszország egyik legismertebb motoros magazinjának, hogyan néz ki a nem is olyan távoli jövő. Figyelem, jól megtervezett beetetés következik!

Szélessáv ide, megosztási őrület oda, úgy tűnik, a szöveges információ néha még ma is gyorsabban terjed az interneten, mint a képi. A Ducati új superbike-járól, a 1199-ről már elég sok dolgot sikerült megtudnunk, korábbi cikkeinkben – itt és itt – olvashattatok arról, milyen forradalmi újdonságokkal sokkolnak majd bennünket ősszel a bolognai mérnökök. Az olasz Motociclismo magazin exkluzív fotói viszont csak most jutottak el hozzánk – szerencsére az Asphalt & Rubber a világháló sűrűjében rálelt a cikk szkennelt képeire.

A korábban leírtakat ezúttal három friss információval tudjuk kiegészíteni. Az egyik, hogy a Ducati a 1199-nél is búcsút int a jellegzetes, csörgő-zörgő szárazkuplungnak, a másik, hogy az első lámpákban LED-ek szolgálnak majd fényforrásként, a harmadik pedig az, hogy a Ducati is kínál majd blokkolásgátlót (ABS-t) legdurvább sportmotorjához.

A folytatás hamarosan következik, ebben biztosak lehetünk!


Comments

comments

Trending