Csatlakozz hozzánk

Akciók

Újabb KBC akció a SuperZone-ban

A sportos VR4-R Zodiac most 30 százalékkal olcsóbban kapható

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Nemrég tartottunk egy egész napos, kollektív sisaktesztet (aminek első, felnyithatós részét már olvashatjátok), amelyen a KBC VR4-R is a kezünkbe került. DennyM a következőket írta róla a noteszébe: “Ez a sisak belevaló darab. Őrült szép fényezés, jó összeszerelés, szép a belseje. A minőségből egyedül az von le, hogy egy-két mozgatható műanyag eleme már gyárilag lötyög, meg ennél a típusnál az felel meg S-esnek, amire M-es van írva”. Az ugye nyilván nem zavar, hogy S vagy M betű van-e beleírva, ha nem használtan veszed. De miért tennéd, amikor most újonnan is akciósan megkapod a SuperZone-ban: 89.900 helyett 59.900 forintért!

Tényleg jó benyomást tett ránk megfogdosva, megnyomkodva és nem rendeltetésszerűen kipróbálva (tehát felpróbálva) a KBC kupak. Karbon-kevlár héjszerkezettel és igényes, “színrefújt”, vagyis a sisak színével megegyezű színű, kivehető belső béléssel készül.  A belseje ráadásul jól párnázott, így kényelmes közös órákat ígér, míg a külső igencsak sportos formát kapott. Összesen öt darab szellőzőt számoltunk össze rajta, ami átlagon felülinek mondható. A karc- és páramentes plexi könnyen cserélhető, és mint a “komolyabb” sisakokat, dupla D-gyűrűs csattal szerelték. A szokásos ezüst-vagy-kék-vagy-piros kombinációkban kapható, de nem a szokásos, hanem annál aprólékosabban kivitelezett, igényes grafikával – amit egyébként Zodiac-nak hív a gyártó.


Most 30 százalékos kedvezménnyel lehet a Tied az amerikai kupak


Vagány külső, igényes kidolgozás, akciós ár

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76, 06-1-367-28-42, 06-20-3184044, 06-20-479-90-25, 06-20-512-35-40
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending