Csatlakozz hozzánk

Hírek

Újabb hírek Fenati, alias “átnyúlok és meghúzom a fékkarod, ha nem viselkedsz” ügyében

Hiába, ha a Dorna valamit akar, így vagy úgy, de eléri!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Az olasz Romano Fenati, aki idén a Moto2 misanói futamán úgy szolgáltatott igazságot önmagának, hogy 200 km/óránál meghúzta versenytársa fékét az őt ért incidensekért, csapata azonnal kirúgta, ezután  gyilkossági kísérletért vádolták, majd bejelentette, hogy visszavonul a versenyzéstől, s a családját zaklatták.

Ugye még rémlik..

Romano Fenatit elítélhetik gyilkossági kísérletért?

A sztori úgy folytatódott, hogy nem sokra rá a Nemzetközi Motoros Szövetség (FIM) beidézte svájci központjába, hogy az ex-versenyző büntetéséről döntsenek. Hiába nyilatkozta Fenati, hogy nem akarta veszélybe sodorni versenytársát, és hogy csak reakció volt az ő életét veszélyeztető manőverekre, a Spanyol lapok már bírósági ügyről írnak. “Nem húztam nagy erővel meg a féket, ha azt akartam volna, hogy elessen, azt teszem.”

Majd a Dorna úgy döntött, kezébe veszi az ügyet, és véget vet Fenati meghurcolásának, s a spanyol igazgató, Carmelo Ezpeleta a visszájára próbálta fordítani a dolgot, és Fenatit egy olyan kampányban akarja felhasználni, amely elősegíti a motorkerékpár-versenyzést és a biztonságot a pályán. Ez egyfajta „közösségi szolgálat” lesz, Romano megtanulja a leckét, és ezáltal új kép épül fel róla. Ezpeleta mindazonáltal azt is világossá tette, hogy Fenati-t a bajnokságban kívánja látni, és megoldást talál erre a problémára. Egyrészt azért, mert vissza akar férkőzni az olaszok kegyeibe, másrészt mert Romano visszatérése jelentős médiahatással járna.

Bekeményít a Dorna? Fenatit visszahozza a pályára!

Hát idén ez már nem jött össze, viszont jövőre!

Úgy tűnik végre sikerült csapatot találni, ráadásul a mostani csapatához kerül vissza (Marinelli Snipers), viszont nem a Moto2-ben, hanem a Moto3-ban fog rajthoz állni.

Mindenki jól járt?

A Dorna tekintélye megmaradt, Fenati újra motorozhat (talán ezúttal nem gurul el a gyógyszere), sőt, elvileg “visszaesőként” gyengébb ellenfelei lesznek, akár még ünnepelni is fogják eredményeiért, s a média fél szemét úgyis állandóan rajta tartja majd, hátha egyszer azt mondhatják:” Mi megmondtuk”. 😉

 

 

 

 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Trending