Connect with us

Kirakat

Újabb hatalmas kedvezmény a Hondától!

A japán gyártó félmilliós szezonindító akcióban kínálja két csupasz motorját!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Japánban komoly hagyománya van a kézműves munkának, melynek minősége világszerte elismert. Modellünk aprólékosan kidolgozott, klasszikus formai elemei tökéletes harmóniában állnak az ultramodern stílussal, miként a páratlan teljesítményű hajtáslánc is a koncepció szerves része. E különleges összhang adja az új CB1000R által életre hívott, sports roadster névre keresztelt kategória alapját és persze a modell ellenállhatatlan vonzerejét is. A cél, hogy tiszta érzelmeket közvetítsünk a tapasztalt és stílusérzékeny pilótáknak, akik nemcsak büszkék motorjukra, hanem szeretnék kiaknázni a hőn szeretett járgányban rejlő képességeket. Teljesítmény és stílus még soha nem fonódott össze ily ámulatba ejtő, kifinomult formában.

500.000 Ft KEDVEZMÉNY!

A nagy japán vállalat most a két 2018-as CB1000R Neo Sport Café, és a CB1000R+ Neo Sport Café modelljeire félmilliós kedvezményt ad (a készlet erejéig).

  • CB1000R Neo Sports Café

2018 Honda CB1000R

Vadonatúj váz, prémium Showa felfüggesztés, valamint blokkolásgátlóval és radiálisan rögzített nyergekkel hatékonyabbá tett fékrendszer adja az alapokat. Ezt fejeltük meg a soros, négyhengeres, 998 köbcentis motorral, amelyet elektronikus gázmarkolattal és háromállású, USER alprogrammal kiegészített üzemmódkapcsolóval szereltünk fel. Hogy teljes legyen a biztonság, a nyomatékhatárolós tengelykapcsolót (csúszókuplungot), a Honda Állítható Nyomatékszabályozót, a LED-világítást és az LCD-s műszerfalat alapfelszereltségként kínáljuk a modellhez.

  • CB1000R+ Neo Sports Café

2018 Honda CB1000R+

A gazdag alapfelszereltségen felül ehhez a változathoz olyan gyári tartozékok rendelhetők, mint a fűthető markolat, az alumínium első-hátsó sárvédő, a CB1000R emblémával ellátott hűtőrács és a gyorsváltó.

A kedvezményről bővebben a Honda honlapján olvashatsz, vagy érdeklődj a legközelebbi Honda márkakereskedésnél!

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending