Csatlakozz hozzánk

Akciók

Új tükrök az LSL-től

Itt a legfrisebb újdonság az LSL-től: GONIA visszapillantó tükör

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Itt a legfrisebb újdonság az LSL-től: GONIA visszapillantó tükör

Talán a tükrök vannak leginkább szem előtt egy motoron, nem is a funkciója, inkább a kinézete miatt. Ezért készítette el az idei szezonra ezeket a CNC-n mart alu tükröket a német LSL cég. A legfrissebb LSL újdonság neve Gonia.

A Gonia tükrök CNC marógép segítségével készül ötvözött aluból a lehető legnagyobbpontosság és a tökéletes megjelenés miatt.  Gyönyörű kinézet tökéletes használhatóság mellett, ez az ami minden LSL termék ismertetője! Hosszas teszt előzte mag a piacra kerülését, ami egy több frekvenciás rázógéppel történt, így szimulálva a motorkerékpár teljes életét. A Gonia tükrök tökéletesen vizsgáztak és semmilyen hibát, repedést nem mutattak a teszt alatt!

A tükörháza egy rozsdamentes acélból készült állító fejjel kapcsolódik a szárhoz. Maga a tükör 74 cm²  felületű ezért tökéletes partner a közlekedésben való visszapillantásra. A rögzítése nem probléma az összes japán modellnél használt 10×1,25-ös menethez, a Yamaháknál pedig természetesen balos menettel rendelhető. A Gonia tükrök natúr ezüst és fekete eloxálással készülnek.

További információkért forduljatok az LSL cég magyarországi forgalmazójához az X-Bike-hoz.

Üdvözlettel:
Borsay Szabolcs

X-BIKE
1161, Bp Csömöri u. 157.
T.: 405-6653
www.x-bike.hu
www.lsl.eu
 

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés

Trending