Csatlakozz hozzánk

Hírek

Új szintet nyitott az Euromotor

Most már két szintent várja ügyfeleit a Lehet úti Euromotor

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Most már két szinten várja ügyfeleit a Lehet úti Euromotor

Aki január 20-ig így vagy úgy az Euromotorba keveredett, az motoros bolt helyett inkább háborús övezetben találhatta magát. Mintha bomba robbant volna, vagy vandálok dúlták volna szét az eddig kicsit zsúfolt kis üzletet, de az igazság nem ez: felújítás. Aki átesett már ilyesmin, annak valószínűleg utálatos szó ez, de persze az eredmény mindig magáért beszél.

Az Euromotor esetében nem csak ráncfelvarrás történt, hanem komplett átalakítás. Az egyszintes boltból, kétszintes lett, a zsúfoltságból kellemes, szellős terek alakultak és -remélem nem haragszanak meg érte-  a néha kicsit kaotikus állapotok helyett immár példás rend uralkodik.

Az emeleti bemutatóteremben kaptak helyet a bukósisakok, azaz a Nolan, Schubert és X-Lite termékek illetve a hozzájuk tartozó kommunikációs szettek. A földszinten az eddiginél nagyobb területen válogathatunk az olasz Spyke motoros ruházat, a Diadora lábbelik, az Ultimate Stuff védőfelszerelések, a Hidden Power aláöltözők, a Kappa dobozrendszerek és bukócsövek, valamint többek közt a Sebring kipufogók közül.


A felső szint

Az újranyitási akciót ugyan lekéstük sajnos, de az esemény keretein belül még mindig belefuthattok komoly akciókba, kedvezményekbe, melyek a készlet erejéig érvényesek. Ebben többek közt Spyke, Diadora, Ultimate Stuff termékek vannak, akár 50%-kal kedvezőbb árokon.

Szerintem legalább egy körülnézést megér az új üzlet, ha arra jártok, vagy van időtök, nézzetek be az Euromotorba. Cím: 1134. Bp., Lehel út 17/bMPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending