Csatlakozz hozzánk

Hírek

Új szerviz a MaxxPower helyén!

Mostantól a DucatiWOLF, azaz a Furioso várja a sérült motorokat a Vörösvári út végén.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Mostantól a DucatiWOLF, azaz a Furioso várja a sárült motorokat a Vörösvári út végén.

Azt hiszem ti is osztjátok a véleményem, ha azt mondom, hogy egy megbízható, profi, becsületes szerviz nagyon nagy kincs manapság. Persze az olajcserét, vagy apróbb javításokat a többségünk otthon is el tudja végezni, de higgyétek el, hogy sokszor jobban járunk, ha a nagyobb lélegzetvételű dolgokat inkább a profikra bízzuk. A SuperZone mellett és a MaxxPower régi szervizének a helyén nyílik egy új szerviz, akikkel már van jó tapasztalatom. Épp ezért szeretném ajánlani nektek is!

 A Bécsi út és a Vörösvári út találkozásánál lévő MaxxPower mindig is sűrű találkozó helye volt a motorosoknak. A motorszalon helyére tavaly költözött a SuperZone, akik addig a Duna Plázában szűkölködtek. Mondom így azért, mert az a rengeteg motoros cucc, ami most abban a nagy üzletben várja a vevőket, nem tudom hogy fért el harmad akkora területen a plázában. Most pedig egy másik, nekem szintén kedves cég, egész pontosan motorszerviz nyílik a motoros bolt mellett. Sok néven ismerhetitek őket, DucatiWOLF , MotorWOLF, de jegyezzük meg inkább a Furioso nevet.

Jól ismerem őket, ugyanis az első motorom egy Cagiva Mito volt -illetve még mindig megvan- aminek egyszer csak elszállt a gyújtás tekercse. Akkoriban –nem mintha most nem- erősen kifordított zsebekkel jártam-keltem, szóval szerettem volna könnyen megúszni a kis nyolcad literes szerelését, és épp ezért először ismerőshöz került a motorom. Aztán egy rendes szervizbe, majd egy még rendesebbe, de még ekkor se jöttek rá, hogy mi a baj. Ekkor már megvettem bontóból egy használt CDI gyújtást, ami persze nem kellett és még szörnyűbb, hogy közel fél év eltelt a szezonból, de a Mito még mindig sztenderen állt. Ahány szerelő, annyi félét mondtak, és egyiknek se volt igaza. Vicc.

Aztán nagy reményekkel elvittem a Béke útra a Furioso-ba, ahol nagyrészt Ducatikat, MV Agustákat gyógyítanak, de nem egyszer láttam bent Cagivát és persze más márkákat is. Hagy ne mondjam, hogy másnap hívtak, hogy ez meg ez a baj. Szereztem hozzá alkatrészt és pár napra rá már motoroztam. Baromi mérges voltam magamra, hogy nem oda vittem először, minden szempontból sokkal jobban jártam volna. De tanultam a dologból: akkor spórolok a legtöbb időt és pénzt, ha rögtön szakértő, profi helyre viszem a motorom, mint a Furioso.

Szóval ők költöztek a régi MaxxPower szervizének helyére és február 16-ától szeretettel várnak minden betegeskedő kétkerekűt. Nem csak az olasz frontról, hiszen a fentebb említett márkák mellett Suzukit és Hondát is márkaszerviz szinten szerelnek. De gumiznak, elektronikát állítanak, diagnosztizálnak, tuningolnak, sőt át is alakítanak ha kell. Alkatrészeket is találtok náluk, például Brembo és Rizoma cuccot bármikor hoznak. Lényeg a lényeg, ha valakiket, akkor őket –saját tapasztalatból- teljes mellszélességgel merem ajánlani.


Most már Hondát és Suzukit is szerelnek.

Kicsit faggatóztam, és Zoli, a cég vezére elkotyogta, hogy terveznek valamiféle nyitási akciót, kedveskedést is, de erről még nem húzták le a leplet. Közvetlen nyitás előtt vagy után lesz publikus, de amint megtudom, megírom! Valószínűleg köze lesz a szezonkezdethez, szóval aki lassan újjá akarja élesztetni az eddig garázsban porosodó kedvencét, szerintem megéri majd a Furiosoba vinni.

És végre! Zoli elárult még egy titkot, az Őrs Vezér tér mellett napokon belül beindul egy óriási, fedett motor parkoló. Kedvező áron, jó helyen, tágas térrel, nagy biztonságban. Nagy dolog, mert sokan olyan helyen laknak, ahol nem tudják rendesen tárolni a motorjukat. Kint az utcán motort nem hagyunk, garázst bérelni drága, ráadásul azt is feltörik, az őrzött parkolók nagy része fedetlen és szintén drága, marad a benzinkút. Na ne már! Most viszont itt lesz az ideális parkoló, kizárólag motorosoknak! Zoli megígérte nekem, hogy amint kész, elvisz engem oda és megmutatja. Akkor írok róla bővebben is! És lehet be is költözök az egyik motorommal 😛

Szóval tessék kérem megjegyezni a következőket: Vörösvári út – Bécsi út találkozása, a Superzone szomszédsága, Furioso motorszerviz

Comments

comments

Trending