Csatlakozz hozzánk

Hírek

Új Suzuki gyár nyitott

A Fülöp-szigeteken felavatták a Suzuki új motorgyártó üzemét

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Suzuki Fülöp-szigeteki leányvállalata, a Suzuki Philippines felavatta új motorkerékpár-gyártó üzemét, amelynek építése tavaly júliusban kezdődött.

A nyitóünnepségen a vendégeket a Suzuki Motor Corporation elnök-vezérigazgatója, Osamu Suzuki köszöntötte. Jelen volt Adrian Cristobal, a Kereskedelmi és Ipari Minisztérium államtitkára, egyben a Beruházási Tanács ügyvezető igazgatója, Jeorge E.R. Ejercito Estregan, Laguna tartomány kormányzója, Joaquin Chipeco, az új üzemnek helyet adó város, Calamba polgármestere, továbbá Toshinao Urabe, Japán Fülöp-szigeteki köztársasági rendkívüli és meghatalmazott nagykövete.

A Suzuki Philippines motorkerékpár-eladásai masszívan bővülnek: a 2011-es pénzügyi évben 97 ezer motorkerékpárt értékesítettek, ami 13 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. A motorkerékpárok iránti egyre bővülő Fülöp-szigeteki kereslet kielégítésére befejezték a mintegy 200 ezer darabos éves gyártási kapacitású új üzem építését a Carmelray ipari parkban, Manila közelében.

A Suzuki Philippines összeszereléses gyártással foglalkozik, a főbb alkatrészeket döntően az ASEAN-országokból hozzák be. Az új üzem többek között maga gyártja majd a vázakat, a kipufogódobokat és az üzemenyagtartályokat, emelve a helyi beszerzés arányát.


200 ezer darabos éves gyártás a terv az új üzemben

Forrás: Suzuki

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending