Connect with us
Suzuki

Ti írtátok

Új Rekord Continental gumikon!

Miklósy Tamás hungaroringi beszámolója

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG
Nehéz és eseménydús hétvége volt a mostani (szeptember 5-7.) a Horimoto Team számára. Amellett, hogy több szabadedzésen, időmérőn és versenyen is indulni kellett, a csapat fő feladata új beállítások kipróbálása és a még jobb időeredmények elérése volt. Megpróbáltunk egy merőben új stílust és ennek megfelelően változtatgattuk a gumit és az egyéb beállításokat.
 
Két napon át csak az információk gyűjtése és az új beállítások finomítása volt a cél, ami sok munkával járt, de eredményes volt. A pénteki Dunlop Trophy futam így nem volt elsődleges, ahol a dobogós helyről lecsúsztunk, de az áldozat és a kitartó munka meg hozta a gyümölcsét.
 
Az új beállításoknak köszönhetően a Horimoto Team a Hungaroringen a Continental gumikkal megfutotta az eddigi legjobb köridejét, 1’58”321-et a 600-as Yamahával!!!
A Vasárnapi Alpok-Adria futamon a 35 induló között 5 magyar résztvevő volt, ahol a 2. magyarként értünk célba, a nagyon erős mezőnyben, ahol az első 25 induló 2 perc alatt kvalifikálta magát a 600-as kategóriában.
 
A Hungaroringen tartózkódóknak a legfontosabb dolguk a hétvégén az árnyék keresése volt, mert a ’betongödörben’ igencsak tikkasztó volt a hőség, ami sisakban, csizmában és bőrruhában még elviselhetetlenebb. Ez a meleg és a forró aszfalt nem csak a versenyzőket kezdte ki, hanem próbára tette a motorokat és a gumikat is. De mindent összevetve nagyon jól sikerült hétvégét tudhatunk magunk mögött, ahol a kitűzött céljainkat nem csak elérni sikerült, de túlszárnyalni is.

Mindenkit várunk a következő versenyre!
Üdv: Tom – Horimoto Team!

www.tomracing.hu

 

 

 

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending