Csatlakozz hozzánk

Akciók

Új, NUVO sisakok

Még egy új, minőségi, de megfizethető bukósisak márka.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Még egy új, minőségi, de megfizethető bukósisak márka.

Meg van annak az előnye, ha valamiből egyre nagyobb a választék, de részemről a hátránya is: ha valamiből sok van, rengeteg időt el tudok tölteni a válogatással.

De ez legyen a legnagyobb :). Épp ezért örömmel jelentembe, hogy az így is népes táború bukósisak márkákhoz jött még egy, a NUVO. Az angol székhelyű cég ügyvezetője, Gavin McCaffery, aki korábban a Nitro vezetésében dolgozott, a következőket mesélte a terveikről:

 

“Amikor a NUVO programot elindítottuk, a célunk egy felső kategóriás sisak volt, aminek a fő ismérvei a korszerű anyagok, a tökéletes minőség, a széles méretválaszték és a friss design, de úgy, hogy mindezt elérhető áron tudjuk kínálni a motorosoknak. Mindezt azzal tudtuk megvalósítani, hogy Kínában építettünk egy gyárat ahová angol kompozit technológiát telepítettünk, a gyártást is angol menedzsment irányítja két francia designer tervei alapján. A sisakok mérettartománya rendkívül széles sávot ölel át, XXS-től XXXL-ig, ennek érdekében 4-méretű héjat használunk, ezt rajtunk kívül csak az ARAI alkalmazza. Ezen kívül van külön női méretsorunk, alkalmazkodva a hölgyek bájos, keskeny arcformájához.”

 

A NUVO magyarországi importőre a SHOX lett. A bukók ára pedig tényleg kedvező, hiszen 39.900 Ft-tól indulnak. Amint lehetőségünk lesz rá, közelebbről is megvizslatjuk a kupakokat, minden esetre tartsátok számításba most már ezt a márkát is!

 

Comments

comments

Trending