Csatlakozz hozzánk

Akciók

Új Motul ápolószerek

Minél jobb szereket használsz, annál könnyebb a dolgod és annál szebb lesz – íme a Motul kínálata

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Motul

A szezon kezdetére a Motul egy teljesen új motorkerékpár ápoló- és karbantartó termékcsaláddal jelentkezik, ami kiegészül a motoros ruházatát és kényelmét szolgáló szerekkel.

Az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező gyártó különleges termékekkel kapcsolódik a motoros világhoz, olyan első osztályú produktumokat készítve, amelyek a lehető legkorszerűbb ismeretek felhasználásával születnek. A Motul új, 24 termékes ápolószer családja a MC Care nevet viseli: a 2011-es széria öt alkalmazási csoportra osztható.

Láncápolás

A Motul Chain Paste egy olyan előremutató termék, amely kiegészíti az eddigi láncápoló szektort. Az utcai motorokhoz kifejlesztett új, strapabíró zsír praktikus, ecsetvégződéssel ellátott tubusban kerül forgalomba. A Chain Paste tökéletesen illeszkedik a gyártó láncápoló termékei közé, ahol eddig is megtalálhattad a Chain Clean-t, a  Chain Lube-ot, a Road-ot, a Lube Off Road-ot és a Chain Lube Factory Line-t. Régi kiszerelésében továbbra is kapható lesz a fehér színű, nagy teljesítményű Chain Lube Road Plus.

Tisztító, karbantartó és mechanikai termékek

Kiforrott technológiát alkalmaznak a Motul tisztító, karbantartó és mechanikai elemek működését segítő termékei is, ahová a Carbu Clean, a nagyon hatékony porlasztó tisztító, a Brake Clean, a tárcsa- és dobfékek, váltók, elektromos kapcsolódások és gyertyák tisztítószere, a Tyre Repair, a kilyukadt kerekeket habbal helyreállító spray, valamint a többcélú hasznosításra alkalmas E.Z.Lube kenőanyag tartozik.


A Motul a motor szinte minden részének tisztításához kínál valamilyen speciális szert

Sisak és bőrruházat ápolás, kéztisztítás

Nagyon praktikus négy új terméket kínál a Motul a motorkerékpárok és a motorosok felszereléseihez. A Perfect Leather különleges bőrtisztító és ápoló szer a legjobb minőségű motoros bőrruházat különösen kíméletes tisztítására és gondozására készült. A Helmet Exterior & Visior Clean és a Helmet Interior Clean bukósisakok és rostélyok nagy hatékonyságú, egyszerű tisztítására alkalmas. A Hands Clean pedig lehetővé teszi, hogy többé ne kelljen szégyenkezni a piszkos kezek miatt.

Mosás, tisztítás, polírozás

A legszélesebb kört felölelő kategóriához, a mosást, tisztítást és polírozást átfogó területhez a következő nyolc termék tartozik : Wash & Wax, Moto Wash, Wheel Clean, Perfect Seat, Shine & Go, Chrome & Alu Polish, Insect Remover és Scratch Remover. A Motul a lehetőségekhez képest a legnagyobb mértékben csökkentette a szóróflakonos kiszereléseket, helyettük környezetbarát, pumpás megoldásokat kínál. A jövőben a Shine & Go, a Wash & Wax és a Perfect Seat pumpás kivitelben készül. A Chrome & Alu Polish nagy hatásfokkal tisztítja a krómozott és alumínium felületeket, a Scratch Remover pedig hatékonyan tünteti el a kisebb felületi karcolásokat. A szintén új Insect Remover víz nélkül is kíméletesen és nagyon gyorsan tünteti el a motorozás során megszaporodó rovarmaradványokat.


Igazi különlegességek – például sisak belső tisztító, porlasztó tisztító – is megtalálhatóak a Motul idei kínálatában

Levegőszűrő karbantartása

Tudjuk, hogy a légszűrő gondos karbantartása megnöveli a motor teljesítményét és kitolja a szervizintervallum határát. A Motul ennélfogva javasolja az olyan termékek rendszeres használatát, mint a szivacsból készült légszűrő betétek tisztítására szolgáló Air Filter Clean. Továbbá mind a terepen, mind pedig közúton használt motorok és quadok szivacsból készült szűrőinek karbantartásához az Air Filter Oil, valamint a szivacsszűrők tisztítására és karbantartásra is szolgáló Air Filter Oil Spray. Ezek a már hosszabb ideje forgalmazott termékek is új külsővel készülnek.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending