Csatlakozz hozzánk

Akciók

Új Motul ápolószerek

Minél jobb szereket használsz, annál könnyebb a dolgod és annál szebb lesz – íme a Motul kínálata

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Forrás: Motul

A szezon kezdetére a Motul egy teljesen új motorkerékpár ápoló- és karbantartó termékcsaláddal jelentkezik, ami kiegészül a motoros ruházatát és kényelmét szolgáló szerekkel.

Az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező gyártó különleges termékekkel kapcsolódik a motoros világhoz, olyan első osztályú produktumokat készítve, amelyek a lehető legkorszerűbb ismeretek felhasználásával születnek. A Motul új, 24 termékes ápolószer családja a MC Care nevet viseli: a 2011-es széria öt alkalmazási csoportra osztható.

Láncápolás

A Motul Chain Paste egy olyan előremutató termék, amely kiegészíti az eddigi láncápoló szektort. Az utcai motorokhoz kifejlesztett új, strapabíró zsír praktikus, ecsetvégződéssel ellátott tubusban kerül forgalomba. A Chain Paste tökéletesen illeszkedik a gyártó láncápoló termékei közé, ahol eddig is megtalálhattad a Chain Clean-t, a  Chain Lube-ot, a Road-ot, a Lube Off Road-ot és a Chain Lube Factory Line-t. Régi kiszerelésében továbbra is kapható lesz a fehér színű, nagy teljesítményű Chain Lube Road Plus.

Tisztító, karbantartó és mechanikai termékek

Kiforrott technológiát alkalmaznak a Motul tisztító, karbantartó és mechanikai elemek működését segítő termékei is, ahová a Carbu Clean, a nagyon hatékony porlasztó tisztító, a Brake Clean, a tárcsa- és dobfékek, váltók, elektromos kapcsolódások és gyertyák tisztítószere, a Tyre Repair, a kilyukadt kerekeket habbal helyreállító spray, valamint a többcélú hasznosításra alkalmas E.Z.Lube kenőanyag tartozik.


A Motul a motor szinte minden részének tisztításához kínál valamilyen speciális szert

Sisak és bőrruházat ápolás, kéztisztítás

Nagyon praktikus négy új terméket kínál a Motul a motorkerékpárok és a motorosok felszereléseihez. A Perfect Leather különleges bőrtisztító és ápoló szer a legjobb minőségű motoros bőrruházat különösen kíméletes tisztítására és gondozására készült. A Helmet Exterior & Visior Clean és a Helmet Interior Clean bukósisakok és rostélyok nagy hatékonyságú, egyszerű tisztítására alkalmas. A Hands Clean pedig lehetővé teszi, hogy többé ne kelljen szégyenkezni a piszkos kezek miatt.

Mosás, tisztítás, polírozás

A legszélesebb kört felölelő kategóriához, a mosást, tisztítást és polírozást átfogó területhez a következő nyolc termék tartozik : Wash & Wax, Moto Wash, Wheel Clean, Perfect Seat, Shine & Go, Chrome & Alu Polish, Insect Remover és Scratch Remover. A Motul a lehetőségekhez képest a legnagyobb mértékben csökkentette a szóróflakonos kiszereléseket, helyettük környezetbarát, pumpás megoldásokat kínál. A jövőben a Shine & Go, a Wash & Wax és a Perfect Seat pumpás kivitelben készül. A Chrome & Alu Polish nagy hatásfokkal tisztítja a krómozott és alumínium felületeket, a Scratch Remover pedig hatékonyan tünteti el a kisebb felületi karcolásokat. A szintén új Insect Remover víz nélkül is kíméletesen és nagyon gyorsan tünteti el a motorozás során megszaporodó rovarmaradványokat.


Igazi különlegességek – például sisak belső tisztító, porlasztó tisztító – is megtalálhatóak a Motul idei kínálatában

Levegőszűrő karbantartása

Tudjuk, hogy a légszűrő gondos karbantartása megnöveli a motor teljesítményét és kitolja a szervizintervallum határát. A Motul ennélfogva javasolja az olyan termékek rendszeres használatát, mint a szivacsból készült légszűrő betétek tisztítására szolgáló Air Filter Clean. Továbbá mind a terepen, mind pedig közúton használt motorok és quadok szivacsból készült szűrőinek karbantartásához az Air Filter Oil, valamint a szivacsszűrők tisztítására és karbantartásra is szolgáló Air Filter Oil Spray. Ezek a már hosszabb ideje forgalmazott termékek is új külsővel készülnek.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending