Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Új márka: Spark kipufogók

Valami újat szeretnél? Megjelentek az olasz gyártmányú Spark kipufogók a MotoPartsShop motorosbolt kínálatában

Közzétéve

ekkor

spark kipufogok mps
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az egyszeri motoros legfontosabb tuningkelléke a kipufogódob, melyből most egy új gyártó termékei is elérhető közelségbe kerültek. A Spark kipufogók a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, köszönhetően az alkalmazott profi technológiának, a szakértelemnek, tapasztalatnak és a “kétkerekű szenvedélynek”, ami bizony sok olaszban ott van…bennük is.

Minden egyes dobjuk vagy rendszerük egyedi, külön az ominózus modellre készült, semmi szabvány alkatrész…illetve mégis, mert – természetesen – homológ minden cső, tehát teljesíti a károsanyag-kibocsátás és zajnormákat. Amelyik motor katalizátoros (volt), ott a Spark is készített a rendszeréhez egy speciális katalizátort, hogy ne veszítsen a teljesítményéből a gép.

Sok más gyártóhoz hasonlóan a Spark termékei is titánból, karbonból vagy rozsdamentes acélból készülnek, ami a kipufogódob palástját illeti. A dizájn egyedi és igényes, akárcsak a hangjuk. Részletesebb információért és árakért keressétek fel a MotoPartsShop-ot Budapesten az Ostrom utca 28. alatt


MotoPartsShop Motorosbolt
info@motopartsshop.hu
Tel.: 0620 9888 235
Mintabolt:
1015 Budapest Ostrom u. 29.
https://www.facebook.com/motorosbolt24

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending