Csatlakozz hozzánk

Hírek

Új magyar csapat a VB-n Talmával!!!

Talma – Bautista csapat magyar szponzorokkal.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A szenzációs hír ma hangzott el Stafano Favarotól a MotoGPTV.hu közvetítésében, miszerint, jövőre új magyar csapat karistolja a VB-s pályákat a 250-es kategóriában, amiben Talma is versenyezni fog.Az adás felvételeit le tudjátok tölteni a motogptv.hu oldalról, (link alább) de valószínűleg nemsokára tele lesz a média a hírrel. A hivatalos bejelentés még várat magára és részletek sem tisztázottak, de nem zörög a haraszt…

Talán holnap többet tudunk meg a közvetítés alatt. Akinek van kódja a netes közvetítéshez, használja, úgyis az Olimpia megy most főleg a TV-ben.

A motogphirek.hu írása:

A csapatról egyelőre annyit tudni, hogy továbbra is Aprilia motorral fog rajthoz állni az Aspar színeiben, de már egy magyar istálló színeiben, aminek jelentős mértékben már magyar szponzorok lennének a főtámogatók. Az Aprilia hat darab RSA motort bocsát a csapat rendelkezésre, ebből 2 elkelt, az egyiket Alvaro Bautista, a másikat pedig Talmácsi Gábor kapja majd.

További érdességek a bejelentésről megtekinthetőek a MotoGPTV.hu-n, Fizetős csatorna, Archív menüpontjában, a 250ccm időmérő linkjére kattintva:

http://motogptv.hu/?Menu=Live_video&Action=Full&m_live_video_type_id=1&m_live_video_id=2&lang_id=1

 

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending