Csatlakozz hozzánk

Hírek

Új Kawa kereskedések

Újabb kereskedés és szervizek várják a zöld motorok rajongóit és tulajdonosait

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A zöld márka hazai képviselete mostanában igyekszik minél inkább kiszolgálni ügyfeleit – jó példa erre a Kawa Kanyar túrasorozat, vagy éppen a mostanság bővülő szerviz- és kereskedői hálózat. Jó érzés ilyesmiről hallani, a válság miatti bezárások után…

A Kawasaki magyarországi hálózata a közelmúltban új tagokkal bővült. Az új partnerek (lásd alul) szándéka – a korábbiakhoz hasonlóan -, hogy versenyképes árakon a lehető legjobb szolgáltatást és legnagyobb kényelmet nyújtsák, legyen szó akár új (vagy a márkakereskedők által kínált használt) motorok vásárlásáról, vagy éppen a meglévő motorok karbantartásáról, esetleg javításáról.

Mind a márkakereskedők, mind a márkaszervizek rendelkeznek a zöld paripák szakszerű javításához szükséges szerszámokkal és ismeretekkel, valamint a Kawasaki holland és magyarországi szervezetére támaszkodva mindannyian hozzáféréssel rendelkeznek az európai és magyarországi központi alkatrészkészlethez. Ezekből az esetek több mint 90 százalékában a minőségi és versenyképes árú Kawasaki alkatrészt 3-4 napon belül leszállítják az ügyfeleknek. További hír a márka háza tájáról, hogy a hagyományosnak mondható Kawa-banzájt, a Lime Party-t augusztus 24-én, du. 5 órától este 9-ig rendezik a Hungaroringen. A legfőbb programot az ingyenes pályamotorozás jelenti, de lesz rendőrmotoros bemutató, “Kawa-khama”, mobil szerviz ingyenes átvizsgálással és persze “eszem-iszom, dinom-dánom”, ahogy azt már megszokhattuk – de erről később majd még beszámolunk.

Új Kawasaki kereskedők és szervizek

Új márkakereskedő:

MITRACOM Kft

1116 Budapest
Kondorosi út 5/a
Tel.:06-1- 4647-000
e-mail: info@suzukiplusz.hu

Új márkaszervizek:

RODEO RIDE 34 Kft

6000 Kecskemét
Mária Krt. 12.
Tel.: 06-76-328-633
WEB: http://rodeoride34.hu
e-mail: info@rodeoride34

SALAMON MOTOR Kft

9400 Sopron
Győri út 42.
Tel.: 06-99-524-208
WEB: www.salamonmotor.hu
e-mail: info@salamonmotor.hu

SZATI-MOTOR Kft

1144 Budapest
Rátót u. 18-20.
Tel.: 06-1-6664-798
WEB: www.kawaszati.hu
e-mail: kawaszati@kawaszati.hu

Comments

comments

Trending