Connect with us
Suzuki

Hírek

Új helyen a Furioso VIP

Új, exluzív környezetbe költözött a Furioso VIP szervize illetve leendő szalonja

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Furioso mindig is az igényes motorosok törzshelye volt. Ez többek közt abból is adódik, hogy főként olyan presztizs értékű márkákkal foglalkoznak, mint a Ducati vagy az MV Agusta (utóbbival importőri minőségben). Emiatt szervizelés szempontjából sokan be is skatulyázzák őket, gondolván csak olasz motorokkal foglalkoznak, de ez nem igaz. Egy-két szót írunk arról, mit is kaphattok a Furioso-tól, ám ez a cikk alapvetően annak apropóján született, hogy a Bécsi út és a Vörösvári út találkozásától új helyre költözött a szerviz illetve szalon. Mégpedig nem is akármilyen helyre.

A szalon még ugyan nem készült el, de a tervek szerint csupa exkluzív márkával és termékkel lesz tele. A vezető brand természetesen az MV Agusta, mellyel importőri szinten foglalkozik a Furioso, így a híres olasz motorokkal, illetve kiegészítőkkel (pl. ruházat) csak náluk futhattok össze. Ám emellett rengeteg csecsebecsét, motorkiegészítőt is találhattok majd, a karbon idomokról, és más “vackokról” nem is beszélve. Ugyanis a motoridomok mellett bármit megcsinálnak karbonból, ráadásul a legszebb minőségben, amit gyártani lehet.

A szalon mellett természetesen tovább működik a szerviz is, mely igazából a Furioso fő profilja. Az MV Agustának, a Ducatinak és a Cagivának márkaszervizeként működnek, de természetesen bármilyen más (japán, német, osztrák, angol, amerikai, stb.) márkával is beállíthatunk hozzájuk. Többek közt a következőkre számíthattok (sorrend nélkül):

– garancia a javításokra!
– negyedóra alapú munkaidő számítás (ez egyedülálló)
– tényleg szakképzett szerelők
– teljes diagnosztika
– minden márka javítása
– a szervizelés végignézhető
– a gyors és precíz munkához minőségi USAG szerszámok használata
– non-stop motormentés
– teljes körű biztosítási kárügyintézés
– szakvélemény készítése

És a lényeg. A Furioso új, exkluzív környezetbe, Ferrarik, Maseratik és Lamborghinik társaságába költözött. Jelenleg a Megyeri híd pesti oldalán, a még épülő Europa Centerben találhatjátok meg őket. Forduljatok hozzájuk bizalommal! Az elérhetőségeik a következők.

Furioso elérhetőségek:

cím: 1044. Bp., Ezred út 2, B2/10-12 (GPS: N47.608405 E19.102327)
tel.: 06 1 270 9213
mobil: 06 20 978  4244
web: www.furiosomoto.com
mail: info@furiosomoto.com
 


Nagyobb térképre váltásSportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending