Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Akciók

Új fejlesztésű LSL bukógombák

Hogyan lehet a tökéletes még tökéletesebb? Az LSL rájött.

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Hogyan lehet a tökéletes még tökéletesebb? Az LSL rájött.

A német LSL cég mérnökei egész télen azon dolgoztak, hogy még jobbak lehessenek az általuk kínált bukógombál, és meg is találták a megoldást! Tovább fejlesztették a már évek óta jól bevált esés fogókat, hogy még több védelmet adjon és ezzel még kevesebb kár keletkezzen egy esetleges csúszás során a motorban. Már a “régi” bukógombába is volt egy kis kocka beletervezve a műanyag kopó részbe, ami megakadályozta, hogy egy elcsúszás során a bukógombán forogni kezdjen a motor így esetleg még nagyobb kárt okozva.Ű

Az új gomba fej nagyobb kopó betétet kapott és le is lett kerekítve, hogy minnél kisebb esélye legyen egy esetleges leakadásnak. Mint már a régi LSL bukógombáknál itt is 12 féle színből választhatunk, hogy mindenki megtalálja a motorjához legjobban passzolót. Természetesen a műanyag kopó betét külön cserélhető, így egy csúszásnál nem kell újra megvenni az egészet! Az új típusú gomba fejek, mint a régiek, tökéletesen passzolnak a motor specifikus adapterekhez. Tehát ha valaki az új típust szertné használni csak egy pár fejet kell vásárolnia a már meglévő kitthez!

A raktáron lévő régi típusú bukógombákhoz 10.500 Ft-os akciós áron lehet hozzá jutni, míg az új típusnak nem emelkedett az ára: 14.000 Ft.  Amennyiben Februárban veszed meg az új típust, adapterrel együtt mi ingyen szerjük fel neked!

A német LSL cég termékeit 7 éve a budapesti X-Bike-nál tudod megvásárolni!

Üdvözlettel:

Borsay Szabolcs
X-BIKE
1161, Bp Csömöri u. 157.
T.: 405-6653
www.x-bike.hu

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending