Csatlakozz hozzánk

Blog

Új Facebook oldallal várunk!

Új facebook oldallal – és folyamatos friss motoros hírekkel – várunk benneteket!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Van 3 db jegyünk a milánói Eicma kiállításra, amit szeretnénk nektek adni. Nincs más dolgotok, mint szeretni bennünket az új facebook oldalunkon. Ezt igen egyszerűen megtehetitek. A baloldali sávban egyszerűen csak megnyomjátok a Tetszik gombot a facebook ablakban, vagy ide kattintva rögtön meg is nézitek az oldalt.
A 3db hatnapos jegyet azok között sorsoljuk ki, akik November 1-ig a barátaink lesznek. Siessetek “lájkolni” és ne csak a jegyek miatt, hanem azért is mert itt értesülhettek leggyorsabban a friss hírekről.

Részletek alább:

A facebook-os közösségek, klubok alakításának hulláma természetesen bennünket is magával ragadott, ekkor alkottuk meg rajongói klubunkat ezen az oldalon. Ezt fejlesztettük most tovább, pontosabban építettük fel a nulláról újra, mivel csak így tudtuk megvalósítani elképzeléseinket. Tehát a jövőben – nem meglepő módon – tesztmotor.hu néven várunk Titeket a világ legnépszerűbb közösségi oldalán!

Új facebook oldalunk legfontosabb újítása, hogy mini hírportálunkként is fog működni, vagyis – a fb sebességének lehetőségeit kihasználva – folyamatosan friss rövidhírekkel, infókkal bombázunk benneteket, valamint – ahogy eddig is – a TesztMotor friss cikkeinek linkjei is megjelennek az üzenőfalon. Továbbá “belsős” képeket is tervezünk feltölteni ide, olyan fotókat, amiket a TesztMotoron biztosan nem publikálnánk, mégis kényszerét érezzük, hogy valahol megjelentessük… A számunkra legfontosabb események, motoros programok, túrák részleteit is itt olvashatjátok először – a facebook említett gyorsaságának köszönhetően. Pontosan emiatt a motoros világ legfrissebb híreit is itt láthatjátok, óráról-órára frissül a tartalom az üzenőfalon, aminek köszönhetően pillanatok alatt képben lehetsz kétkerekű témakörben és este a kocsmában olyat is tudsz majd mondani, amit a haverok csak holnap reggel tudnának meg…


Csatlakozz most! tesztmotor.hu a facebook-on

Tehát arra kérünk benneteket, hogy korábbi facebook-os elérhetőségeink helyett tesztmotor.hu néven “szeressetek” bennünket, amihez – mint sokan tudjátok – elegendő egy kattintás a “like” gombra. Aki esetleg még nem regisztrált a Mark Zuckerberg által létrehozott – egykori amerikai egyetemi – hálózaton, amely időközben a globális szórakoztató ipar része lett, annak annyit mondanánk, hogy egy igen igényes és kiforrott site-ról van szó. Az internetező népesség jelentős hányada a facebook-on éli párhuzamos világát, de vigyázat: erre a drogra fokozottan igaz, hogy függőséget okoz! 🙂 Persze motorozásból sosem elég, különösen motoros hírekből, szóval – fb-függő kifejezéssel élve – “lájkoljatok” minket! Természetesen ezen az oldalon is kétirányú a kommunikáció, így az üzifalon Ti is tegyetek közzé bármit, amiről úgy gondoljátok, hogy motoros szemüvegen keresztül érdekes lehet. Várjuk észrevételeiteket motoros oldalunkkal kapcsolatban is, hiszen nem szeretnénk a facebook-ra költözni, ugyanakkor ennél gyorsabban csak telefonon értekezhetnénk. Találkozzunk itt is, ott is 😉

Comments

comments

Trending