Csatlakozz hozzánk

Hírek

Új Európa-rekordok Kunmadáron

Új idő- és sebességcsúcs is született Kunmadarason az UEM Superstreet Európa Kupán

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A SHOX Extrém Hétvége keretein belül megrendezett Adrenalin UEM Superstreet Kupán fantasztikus új csúcsok születtek! Mi több, a magyar versenyzők is ontották magukból a jobbnál jobb eredményeket!

Az UEM Superstreet Bike kategória Európa Kupájának negyedik fordulóját tartották Kunmadarason, augusztus 18-a és 20-a között. A rangos verseny pontos lefolyása az innen letölthető dokumentumban követhető nyomon.

A versenyt végül Richard Stubbins nyerte Graham Balchinnal szemben. Az UEM által hitelesített új Európa-rekordot Graham Balchin állította be Magyarországon 7.5084 másodperces idővel! Richard Stubbins viszont új Európa-rekord sebességet ért el Kunmadarason: 313,20km/h-ra javítva az eddigi csúcsot.

Születtek még ennél jobb időeredmények is a hétvégén, viszont azokat nem tudták 1%-on belül újra megfutni, ezért fogadták el a 7.5-öt új csúcsnak. A magyarok közül a stuntman-ként is ismert Erdős Csaba lépte át a bűvös 8 másodperces határt dragster autójával, és ért el az országban először 7 másodperces időt!


A brit Graham Balchin a kontinens egyik legprofibb Superstreet gépével új Európa-rekordot futott Kunmadáron


A kép magáért beszél…

Forrás: kunmadarasmotorsport.hu Képek: Gémesi Balázs

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending