Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Új crossover bukósisak az X-lite-tól

A Nolan-család crossover termékpalettája kiteljesedett!: az N40 Full és a Grex G4.1 Pro után megérkezett az X-lite X-403 GT is, egy prémium crossover bukósisak, kifejezetten ún. Gran Turismókra tervezve

Közzétéve

ekkor

x-lite x-403 gt
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A kompozit héjszerkezet magas minőségű anyagok felhasználásával készült, 3 különböző héjmérettel érhető el, ráadásul az X-403 GT dupla (P/J) konfigurációban is jóváhagyott: a kivehető, légbeömlő nyílással ellátott állvédő megfelel a zárt bukósisakokkal szemben támasztott ECE követelményeknek is.


A látványos, innovatív Lexan polikarbonát anyagból készült oldallemezek jellegzetes külsőt kölcsönöznek a modellnek, azonnal megjegyezhetővé téve azt, miközben a látványos megoldás nem befolyásolja a bukó méretét és súlyát.


A „Touring Performance” belső bélés válogatott szövetek felhasználásával készült, amelyet ugyanazzal a gondossággal készítettek el, mint ami a legújabb generációs X-lite bukósisakok mindegyikét. A kiváló komfortot és kényelmet tovább fokozza a minden apró részletre kiterjedő, gondos kialakítás.


A Pinlock páramentesítő belső lencsével felszerelt plexi gyorskioldós megoldással készült, így könnyedén, szerszámok használata nélkül levehető. A sisakban továbbá kiváló levegőzést biztosító TVS (Touring Ventilation System) szellőzőrendszer található, nagy látómezőt biztosító széles plexi, valamint állítható belső napszemüveg (VPS), bogárháló, az állszíj dupla D-gyűrűvel zárható, és kommunikációs előkészítéssel is rendelkezik.


Az X-403 GT 4 féle konfigurációban használható, 6 fényezéssel érhető el, a klasszikus, visszafogott, de mindig nyerő fényes fekete, matt fekete, fehér, ezüst, láva szürke színekben (Elegance N-Com), valamint az egyre népszerűbb fluo (láthatósági: a kezdőképen, jobbra) sárgában (Hi-Visibility N-Com).


Árak:
Elegance N-Com (egyszínű modellek) 129.000Ft
Hi-Visibility N-Com (fluo sárga) 141.500Ft

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending