Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Új crossover bukósisak a Nolantól

Létezik-e olyan sisak, amely mindenféle felhasználásra megfelel? Az új Nolan N40 Full széleskörű variálhatóságának köszönhetően igen közel áll hozzá

Közzétéve

ekkor

nolan n40 1
Sportster
MAI Kótyavetye

A Nolan új, N40 Full crossover bukósisakja az N43E Air sikerét folytatja: gazdag alapfelszereltségnek köszönhetően – beleértve az állvédőt és a sildet – az N40 Full tökéletes városi bukósisak, de ideális hosszabb, városon kívüli túrázásokhoz is.

Az N40 kiskereskedelmi ára 52 ezertől 62.500 forintig terjed

A Lexan héjszerkezetű sisak dupla konfigurációban is jóváhagyott: a kivehető, légbeömlő nyílással ellátott állvédő megfelel a zárt bukósisakokkal szemben támasztott ECE követelményeknek is. Emellett a kiemelkedő felszereltségnek (Air Booster technológia, beépített napellenző 6 fokozatú állítási lehetőséggel, extra széles plexi), valamint az extra minőségű bélésnek köszönhetően a sisak magas fokú komfortot kínál, még hosszú távon is.


Az állszíj a belső bélésbe integrált, megkönnyítve a bukó felvételét zárt konfigurációban történő használat esetén. A párnázás, szélességének köszönhetően, szorosan illeszkedik a nyak köré. A mikrolock záras szíj, a bogárháló, a pinlock előkészítés, és az N-Com kommunikációs előkészítés teszi teljessé a terméket.


– további részletek és teljes színpaletta IDE kattintva

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

EuroMotor üzletbemutató ITT!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending