Csatlakozz hozzánk

Akciók

Új Checa replika az X-lite-tól

A kék földgömbös X-802 nagy siker lett, hamarosan érkezik a matt fekete változat.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: EuroMotor Fotó: X-lite

Carlos Checának rendkívül jó éve van a Superbike-világbajnokságon, de nemcsak ő sikeres, hanem a sisakja is: a kék földgömbös X-lite X-802-t szeretik a vásárlók. Szeptemberben érkezik az új, matt fekete változat.

Carlos Checa és a Ducati az év meglepetése a Superbike-világbajnokságon: a spanyol elképesztően magabiztos és gyors, a Ducati pedig a tavalyi gyenge szezon után ismét ütőképes motort épített – pedig hivatalosan nem is indítottak gyári csapatot.

Hasonlóan sikeres Checa replika bukósisakja, a kék földgömbös X-lite X-802-t nagyon kedvelik a vásárlók. Az X-lite ezen felbuzdulva úgy döntött, bemutat egy új, matt fekete változatot a kupakból. Checa már ezen a hétvégén, az SBK-vb silverstone-i fordulóján ezt viseli majd, szeptembertől pedig a boltokban is kapható lesz az új modellváltozat.

Az X-lite X-802 esetében valóban szinte ugyanazt kapod a kereskedésben, amit Checa – vagy Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Marco Melandri és Max Neukirchner – visel: a Nolan Group szakemberei csak a belsőt igazítják a versenyzők egyéni igényeihez, a vb-s pilóták bukói külső felépítésükben megegyeznek a bárki által megvásárolható replikákkal.

Az X-802 kompozithéja három külső méretben készül, így a sisak súlya, térfogata és légellenállása a lehetséges minimumon marad. A bélés természetesen kivehető és mosható, a csat dupla D gyűrűs, az állítható hátsó légterelő pedig stabilizálja a sisakot nagy sebességnél. Alapfelszereltség a Pinlock rendszerű NFRS (Nolan Fog Resistant System) párásodásgátló. Az X-802 3 alap-, 8 dekor- és 12 replika fényezéssel vásárolható meg az EuroMotor Kft. üzletében.

Comments

comments

Trending