Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Új BMW Lifestyle-kollekció

Márkahívők figyelmébe: prémium utcai ruházat, kiegészítők és ötletes táskakészletek a BMW Lifestyle katalógus 2016-os kollekciójából

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A 2016. április elején bemutatott vadonatúj kollekciók – immáron a BMW Group centenáriumi évében – minden korábbinál átfogóbb palettával kedveskednek a márka szerelmeseinek, új stílusban, több mint 250 új termékkel.

Az abszolút BMW Kollekció, a sportos elegancia jegyében

A 2016-ban bemutatott vadonatúj BMW Kollekció számos új ruházatot, kiegészítőt és táskát tartogat, amelyek kivétel nélkül a sportos elegancia és a bajor gyártó által fémjelzett jellegzetes stílus újdonsült megtestesítői, prémium minőségű anyagok alkalmazásával.

A 2016-os BMW Kollekció rendkívüli újdonságai közé tartozik a vadonatúj BMW Kabát és az ultrakönnyű BMW Széldzseki. A divatos, gyapjú-hatású BMW Női Kabátot trendi parka stílusban, elegáns csuklyával, az egyénre szabható méret és kinézet érdekében derékra igazító zsinórral álmodták meg a divattervezők. A galléros BMW Férfi Kabát négy külső zsebet is kapott, amely az elegáns viseleten túl a kabát sokoldalú felhasználhatóságát hangsúlyozza. A bordázott gallér és a kabátujjak belső felébe rejtett szűkítések garantáltan kívül tartják a hideget, bármilyen legyen is az időjárás.


A sportosabb stílus kedvelőinek a BMW Kollekció ultrakönnyű, derékig érő BMW Széldzsekit is tartogat, amely 90 százalékban pehelykönnyű „down” anyagból, 10 százalékban pedig tollból készült, a dzseki így nem csupán kényelmes és meleg viseletet garantál, de rendkívül könnyed kialakításával bárhol és bármikor felkapható. Mint ilyen, a BMW Széldzseki minden esetben ideális társ, legyen szó akár egy izgalmas erdei kirándulásról, egy tengerparti sétáról, vagy egyszerűen csak egy kellemes nyári estéről.

A 2016-os BMW Kollekció vadonatúj stílusban megtervezett viseletei innovatív szabásukkal és ötletes részleteikkel egyaránt rabul ejtik a bajor gyártó sportos eleganciát kedvelő ügyfeleit. A BMW Kötött Pulóver női változata például vékony, ciklámen színű kontraszt-varrást, a férfi kivitel pedig egyszínű varrást és bal oldali mellkasi zsebet is kapott a tervezőktől.

Karórák, bajor precizitással

A 2016-os BMW Kollekciót számos exkluzív karóra színesíti, amelyek kivételesen kifinomult stílusban ötvözik a sportos könnyedség és a látványos elegancia jegyeit. A különböző óra-kialakítások nyújtotta széles választéknak köszönhetően a vadonatúj BMW Kollekció termékei között a bajor gyártó minden ügyfele megtalálja önmagát.

A női és férfi kivitelben egyaránt elérhető BMW Day Date Watch modell az időtlen elegancia érdekében a svájci Ronda óraművét, kivételesen előkelő, törtfehér számlapot és (női kivitelben) barna / (férfi kivitelben) fekete bőrszíjat kapott, miközben a vadonatúj BMW Chrono Watch modell a szögletes alakú, rozsdamentes acélból készült ház és a domborított bőrszíj kettősével varázsolja el a márka ügyfeleit. Az unisex karóra a szögletes házon belül hagyományos, kör alakú számlapot visel, amelynek karimája stopperóraként is funkcionál. A modell 4-óránál apró dátum-kijelzőt is kapott, a számlap tetejét pedig egy színes BMW logó díszíti. A könnyű olvashatóság érdekében a számlap órajelzései és a mutatók egyaránt világítanak a sötétben.


A BMW azon ügyfelei számára, akik valami még látványosabbat részesítenének előnyben, a BMW Sports Chronograph Watch modell a tökéletes választás. 43 milliméter átmérőjű óraházával, csiszolt előlapjával és fényes kék számlapjával eme férfi karóra már messziről hirdeti a sportos könnyedség és a látványos elegancia egységét. A rozsdamentes, csiszolt acél elemekből fűzött és pillangócsattal ellátott, erős fémszíjnak köszönhetően a sportos karóra minden kalandba megbízható társként követi a bajor gyártó ügyfelét. Akárcsak a többi BMW karórát, a BMW Sports Chronograph Watch modellt is a svájci Ronda prémium minőségű kvarc óraszerkezetével szerelték.

Táskakészletek, mindenféle utazáshoz

A BMW Lifestyle Kollekciók 2016-os frissítése a rendkívül népszerű BMW Táska Kollekció számára két vadonatúj darabot tartogat. A BMW Ruhástáskával és a BMW Kézitáskával a stílusos utazás mostantól kényelmesebb, mint valaha. Hatalmas cipzárjainak és szellőző oldalzsebeinek köszönhetően a vadonatúj BMW Ruhástáska a ruháknak és a cipőknek is optimális helyet kínál, a táska belsejébe varrt lapos, hálós zsebek pedig minden szituációban gyűrődésmentes rendezettségben tartják a ruhákat. A tervezők ráadásul egy plusz ötletes újítással is előrukkoltak: az oldalsó cipzárakkal a BMW Ruhástáska gyorsan és egyszerűen utazótáska-méretű poggyásszá varázsolható, a BMW Ruhástáska így minden alkalomra ideális megoldás, legyen szó akár üzleti útról, vagy csak egy hétvégi kiruccanásról.


A vadonatúj BMW Kézitáska a hagyományos sporttáskák és az apró bőröndök divatos alternatíváját nyújtja. A tágas kialakítású táska ízléses halszálkás mintázatot, valódi bőrből készült pántokat és mindkét oldalán elegáns BMW márkajelzést kapott. Belső felében két apróbb tároló-rekesz, egy cipzáras zseb és egy kulcstartó gondoskodik arról, hogy minden rendezett helyen legyen.

A BMW Lifestyle Kollekciók fő pillérét adó abszolút BMW Kollekción túl a bajor gyártó centenáriumának ünnepén a vadonatúj BMW M Kollekció, a BMW i Kollekció és a BMW Iconic Kollekció is számos izgalmas, új stílusú termékkel gazdagodott.

M Kollekció

A BMW M Kollekció új kiadásának darabjai a BMW M modellekben rejlő különleges dinamizmust és erőfölényt tükrözik. A kollekció meghatározó színe a fekete, amelyet a BMW M filozófia szimbólumaként vörös részletek, rendkívül magas szintű anyagminőség és kreatív dizájnelemek egészítenek ki. A kollekció darabjainak steppelt belső bélését például a BMW M4 légbeömlő-rácsáról mintázták a tervezők. M: a világ legerősebb betűje.


i Kollekció

2016-ban a BMW i Kollekció darabjai is átfogó frissítésen estek át. Az olyan rendkívül divatos termékek, mint a stílusos női kezeslábas és a női top, rendkívül puha, rugalmas anyagból készültek, amelyekkel a BMW jövőbe mutató divíziója azt szemlélteti, hogy a hosszú távú fenntarthatóság és a prémium minőség kettőse közé nem csupán az autóipar berkein belül vonható könnyed párhuzam. A forradalmi BMW i kiegészítőket és bőrtermékeket mindemellett az úttörő anyagkombinációk és a jövőbe mutató dizájnnyelvezeti megoldások összhangja járja át, a legapróbb részletekben is a BMW i almárka esszenciáját nyomatékosítva: utat mutatni a jövőbe, a jelenben.


Iconic Kollekció

A BMW Iconic Kollekció darabjai időtlen eleganciát árasztó kiegészítők képében egyesítik az exkluzív anyagokat és a tökéletes pontosságú szaktudást. A bajor gyártó ügyfelei ellenállhatatlan stílusú karórák, prémium minőségű gyapjú termékek és finoman bőrözött kiegészítők közül válogathatnak – egytől egyig a fejedelmi életstílus jegyében.

A vadonatúj BMW Gyermek Kollekció ugyancsak újabb vonzó termékeket kínál. A család legkisebb tagjainak izgalmas BMW-pillanatairól és a vezetés gyermekkori élményéről változatos játékok és lekicsinyített, kormányozható BMW játékautók gondoskodnak.

2016-ban a BMW maketteket egyesítő BMW Miniatures Kollekció is számos újdonsággal gazdagodik: veterán autókkal, mint a BMW 328 modell, napjaink ikonikus négykerekűivel, mint a vadonatúj BMW 7-es sorozat és a jövő klasszikusaival, mint a BMW i8 plug-in hibrid sportautó. A BMW Miniatures Kollekció még a legapróbb részletekben is lenyűgözi a bajor gyártó rajongóit.

A BMW 2016-os Lifestyle Kollekciói áprilistól érhetőek el a hivatalos BMW márkakereskedésekben és márkaszervizekben.

Ajánlott bruttó kiskereskedelmi árak

BMW Kabát (BMW Jacket), női és férfi: 91 000 Ft
BMW Széldzseki (BMW Summer Down Jacket), női és férfi: 49 100 Ft
BMW Kötött Pulóver (BMW Knit Sweater), női és férfi: 31 200 Ft
BMW Day Date Watch karóra, férfi: 76 100 Ft
BMW Day Date Watch karóra, női: 69 200 Ft
BMW Chrono Watch karóra, unisex: 93 400 Ft
BMW Sports Chronograph Watch karóra, férfi: 114 200 Ft
BMW Ruhástáska (BMW Garment Bag): 34 400 Ft
BMW Kézitáska (BMW Duffle Bag): 41 700 Ft

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending