Csatlakozz hozzánk

Hírek

Új BMW-k 2017-re

A 2017-es modellév számos modellfrissítést hoz magával a BMW-nél: lesz például új R1200GS Triple Black és RnineT Scrambler is

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Például műszaki változások a folyadékhűtésű boxer modellekben: 2016. augusztusától a folyadékhűtésű boxer modellek már az EU4-es követelményeknek felelnek meg, illetve a törvényi előírásoknak megfelelően oldalsó fényvisszaverővel egészülnek ki.

Az összes folyadékhűtésű boxer modellbe az R 1200 GS Adventure modellben már bevált kiegészítő rezgéscsillapítót építenek a sebességváltó kimenő tengelye és a kardántengely közé. A műszerfalba pedig egy OBD visszajelző lámpa kerül az EU4 elvárásoknak megfelelően.

R 1200 GS és Adventure

A fent említett műszaki változásokon kívül az R 1200 GS műszerfalát is átdolgozták. A kiegészítő extrafelszerelések kínálata egy új bukócsővel bővül, amely a hengerfej védővel együtt is használható.

Új BMW R 1200 GS Adventure „Triple Black” speciális modell

Az R 1200 GS e különleges változata létrehozta saját hagyományát és a név ismét mindent elárul. A BMW Motorrad számos ügyfél kívánságára reagálva tette elérhetővé gyakorlatilag teljesen fekete fényezéssel az impozáns endurót.


Az üzemanyagtartály középső borítása, a tárolórekesz fedele és az első sárvédő „Blackstorm metallic” feketében, az üzemanyagtartály oldalsó borításai pedig a szintén sötét „Dark Slate metallic” színben pompáznak, így téve még markánsabbá, férfiasabbá a legendás endurót. A modell technikai részleteit a szürke (Agate Grey) színű első és hátsó vázzal kombinált fekete motorblokk, váltó és lengőkar hangsúlyozza.

Az új fekete ülés utas alatti részén található GS felirat teszi teljessé az új R 1200 GS Adventure „Triple Black” lenyűgöző megjelenését.

R 1200 RT


A fent említett műszaki változásokon felül, a 2017-es modellévtől az R 1200 RT nem csak új fényezésekkel egészül ki. A fokozott motoros biztonságot szem előtt tartva, az opciók kínálata az ABS Pro-val és a Dinamikus féklámpával bővül (mindkettő a Pro menetprogramokkal együtt rendelhető).

R 1200 R

A fent említett műszaki változásokon felül, a 2017-es modellévtől az R 1200 R nem csak új fényezésekkel egészül ki. A fokozott motoros biztonságot szem előtt tartva, az opciók kínálata az ABS Pro-val és a Dinamikus féklámpával bővül (mindkettő a Pro menetprogramokkal együtt rendelhető).

R 1200 RS


A fent említett műszaki változásokon felül, a 2017-es modellévtől az R 1200 RS nem csak új fényezésekkel egészül ki. A fokozott motoros biztonságot szem előtt tartva, az opciók kínálata az ABS Pro-val és a Dinamikus féklámpával bővül (mindkettő a Pro menetprogramokkal együtt rendelhető).

BMW R nineT Scrambler


A BMW Motorrad „Heritage” család második modellje, a BMW R nineT Scrambler 2016. szeptember 16-án kerül a márkakereskedésekbe, induló ára 4.300.000 Ft lesz.

Az új R nineT Scrambler főbb jellemzői

– Puritán stílusú dizájn, klasszikus színkoncepció, részletek iránti nagy gondosság
– Lég-/olajhűtésű kéthengeres boxermotor 1170 köbcentiméter
hengerűrtartalommal, 7750-es  percenkénti fordulatszámnál 81 kW (110 LE)
teljesítménnyel és 6000-es fordulaton 116 newtonméter maximális
forgatónyomatékkal
– Modulrendszerű vázszerkezet, levehető utasrésszel és különböző variációs lehetőségekkel
– Klasszikus kerékfelfüggesztések, elöl teleszkópvilla, hátul Paralever formájában
– A jellegzetes scrambler stílus szerint nagyméretű, 19” peremátmérőjű első kerék
– Fém fékcsövek, blokkolásgátló berendezés (ABS), elöl axiális
felfogatású, négydugattyús féknyergek és 320 milliméter átmérőjű
féktárcsák
– Magasan és a motorkerékpárhoz közel vezetett kipufogó kettős dobbal
– A klasszikus scrambler stílusnak megfelelő, egyenes üléspozíció
– Patinás bőr hatású és kiemelt varrásokkal készült ülés
– Az egyéni kialakítási lehetőségeknek (customizing) tág határokat biztosító konstrukció
– Extrafelszerelések és tartozékok testre szabható kínálata

Comments

comments

Trending