Csatlakozz hozzánk

Akciók

Új Bluetooth technológiájú kiegészítőket kínál a BMW Motorrad

Bluetooth technológiájú kommunikációs rendszerrel és ZÜMO navigációs rendszerrel bővül a BMW Motorrad elektronikus kiegészítő felszerelések listája.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Az új BMW Motorrad kommunikációs rendszer, amely a BMW System 5 bukósisakkal együtt használható, lehetővé teszi a vezető és az utas közötti kétoldalú kommunikációt. A berendezés folyamatosan figyeli a külső zajszintet és ennek megfelelően állítja a hangszórók hangerejét és a mikrofon zajszűrőjét, így nagy sebességnél is könnyen érthető marad a beszélgetés. A kommunikációs szett vezérlése a sisak baloldalán elhelyezett három gombbal történik.

A garnitúra, amely a BMW Motorrad márkakereskedésekben új és meglévő BMW System5 bukósisakokba egyaránt beépíttethető, a vezérlőegység mellett egy kompakt akkumulátorcsomagból, két hangszóróból és egy mikrofonból áll. A Bluetooth technológiának köszönhetően további készülékek csatlakoztathatóak a rendszerhez, például mp3-lejátszó, rádió, mobiltelefon, sőt, a navigációs rendszer hangutasításai is foghatóak.

BMW Motorra kommunikációs rendszer

Ennek köszönhetően a BMW Motorrad kommunikációs rendszere optimális a BMW Motorrad másik újdonsága, a BMW Motorrad ZÜMO navigációs rendszerrel való együttes használatra. A ZÜMO útvonalvezető egy gazdaságosabb alternatíva a BMW Motorrad Navigator III plus mellett, amely kimondottan a motoros bevetésre optimalizált, így összeköti az egyszerű kezelhetőséget az átfogó funkciókkal. A vezető négy gombbal és egy érintőképernyővel vezérli a BMW Motorrad ZÜMO-t, amelyek motoros kesztyűben is könnyedén kezelhetőek.

A készülék belső memóriája Európa útvonalhálózatát – így Magyarországét is – teljes részleteiben magában foglalja. Az új BMW Motorrad navigációs készülék legfontosabb funkciói között megtalálható az automatikus útvonalszámítás, útinapló, iránytű és opcióként egy TMC-modul, amely figyeli az aktuális közlekedési híreket és automatikus terelőutat talál dugó, útépítés és egyéb aktuális hátráltató tényezők esetén. Az útvonalvezetés hangjelzéseit, például az elágazások bemondását, a kommunikációs rendszerrel felszerelt bukósisak hangszóróján keresztül hallja a vezető. A ZÜMO navigációs rendszer kompatibilis a legtöbb aktuális F, R és K sorozatú BMW motorkerékpárral.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending