Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

Új szezon, új színek

Új szezon és új színek a 2020-as TEAM SUZUKI ECSTAR csapatán és motorkerékpárjain

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

2020 február 6-án a sepangi versenypályán, egy nappal a hivatalos teszt kezdete előtt a Team Suzuki ECSTAR csapata leleplezte az idei szezon versenygépét, az új GSX-RR-t. A motor idei fényezése megújult, és egy elegáns kombinációt alkotva, a kék – ezüst színek dominálnak.

Az új dizájnt a Suzuki 60 éves évfordulója ihlette. A márka az 1960-as Isle of Man TT-n lépett be a versenyzés világába, majd 1962-ben megnyeri első világbajnokságát. A kupát a kelet-német Ernst Degner vehette át, aki a TT ötvenes géposztályában diadalmaskodott a Suzuki nyergében. Sikere egy új korszak kezdetét jelentette, a következő hat évben ötször bizonyult Suzuki a legjobbnak az ötvenesek mezőnyében, majd sorra követték egymást a Suzuki versenysikerei.

A 2020-as GSX-RR motorról Alex Rins és Joan Mir versenyzők rántották le a leplet, melyek új dizájnja a korábbi versenysikereket elért motorjai előtt tiszteleg.

Alex Rins és Joan Mir a tavalyi szezon sikereire és tapasztalataira alapozva pozitívan tekint előre a 2020-as MotoGP szezonban. Alex Rins 2019-ben a világbajnoki összetett negyedik helyén végzett két győzelemmel, valamint tizenegy alkalommal végzett az első ötben, így kellő elszántsággal folytathatja a megkezdett utat. Joan Mir a királykategória tavalyi újonca, a 12. helyet szerezte meg az első szezonjában. Rengeteget készült, hogy a 2020-as évadban a top versenyzők közé kerülhessen és egyre jobb eredményeket hozhasson a Team Suzuki Ecstar számára.

„A 2019-es szezon fontos volt számunkra, mert egész évben következetesen haladtunk előre, és azt hiszem, ez a sikerhez vezető legmegfelelőbb út. Alex győzelmeiből sokat tanult a csapat. Nagyon örülünk Joan-nak is, mert folyamatos fejlődést mutatott, és a Brno-ban szerezett sajnálatos sérüléséből felépülve, sikeres versenyekkel zárta a szezont. A Suzuki számára különleges év lesz az idei, mivel ez a versenyzés 60. éve, így még motiváltabbnak érezzük magunkat. A versenyzők készen állnak és kellően elszántak, hogy magasabb szintre lépjenek az új GSX-RR nyergében.”nyilatkozta Davide Brivio csapatvezető

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending