Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Új szabályok a Superbike-ban

Mi a véleményed erről?

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A Superbike- világbajnokság vezetői összedugták a fejüket, majd közhírré tették a megszületett technika szabálymódosításokat.

Aki követi az WSBK-t tudja, hogy az utóbbi szezonokban pár gyártó túl dominánssá vált, a többiek pedig nem tudták felvenni velük a versenyt. Így már szinte előre megjósolható volt, ki fog állni a pódiumon, ezáltal a verseny elvesztette izgalmát, és gondolom az emberek érdeklődése is csappant. Radikális változtatásokkal akarják ezt kiegyensúlyozni, és visszaállítani a régi felfűtött versenyek hangulatát.

  • Minden gyártónak külön meghatározzák a maximális fordulatszámát, amin minden harmadik forduló után módosíthatnak a márka eredményei – mint köridők, végsebességek, versenyeredmények – alapján.
  • A MotoGP-hez hasonló kedvezménypontos rendszert léptetnek életbe a motorfejlesztésben.
  • Bevezetik az F1 költségsapkáját, amely segíthet a kisebb csapatok helyzetén.

„Célunk, hogy egyenlőbb esélyekkel indulhassanak a csapatok, de ez nem változtat azon a tényen, hogy a legjobb versenyző fog nyerni. Muszáj a a költségeket is kontrollálni, hogy ne csak a nagy cégek érvényesüljenek, mert nekik több pénzük van a fejlesztésekre. Innentől is lehet fejleszteni, de azt ki kell érdemelni! „

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending