Csatlakozz hozzánk
HONDA PCX 2021

Akciók

AKCIÓ! Új ICON Hypersport bőrruha érkezett

Júliusban akciós az Icon Hypersport bőrruha, amelyre most 5% kedvezmény jár és +1 pár koptatót is kapsz hozzá ajándékba

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

ICON HYEPRSPORT EGYRÉSZES BŐRRUHA FEKETE ÉS FEHÉR-FEKETE SZÍNBEN

Az 1,1-1,3 mm vastagságú speciális bőr, a fókuszált szabás (előre hajlított karok és lábak), a megerősített perforációs zónák, és a beépített TPU védelem (váll, könyök, térd) teszi egyedülállóvá az ICON bőrruháját. A bőrruha természetesen az iparágvezető D3O váll-, könyök- és hát ütésre keményedő protektorokat is tartalmazza. A hajlékony zónákat harmonikaszerű betétekkel látták el, így kényelmesen és körvonalasan illeszkedik a vezetőre a számára éppen a megfelelő pozícióban.

A neoprén anyag a csukló és a boka körül tökéletesen szárazon tart, a kivehető mosható bélés állandó higiéniát biztosít, a szokásos cserélhető térdkoptató pályázóknak nélkülözhetetlen, míg a mellkason lévő logó lehetővé teszi mindenki számára hogy tudják, az ICON HYPERSPORT egyrészes bőrruha végre megszületett!

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ BŐR

A TracSpec prémium minőségű tehénbőr ugyanolyan jó minőségű mint a legjobb versenyzők által használt bőrruhák anyaga. A műanyag TPU külső felület még nagyobb kopásállóságot biztosít. A kiváló minőségű bőr biztosítja a komfortot és a szükséges tartósságot és megbízhatóságot.

FÓKUSZÁLT SZABÁS

Az ICON érzi a modern utcai és pályamotoros alapvető szükségleteit. Előrehajlították a karokat és szorosabbá szabták a testhez, hogy motoron ülve a legkényelmesebb és aerodinamikus legyen.

D3O IMPACT PROTECTOR CSOMAG

A bőrruha az iparág vezető D3O protektorait (vállak, könyökök, hát) tartalmazza.
A D3O egyedülálló technológiájának köszönhetően, ezek a rugalmas anyagból készült protektorok felülmúlják a hagyományos habalapú anyagokat, így sokkal nagyobb védelmet biztosítanak. A képen nem látható, de csípővédő protektor is van a bőrruha bélésében.

D3O Gerincvédő protektorD3O Vállvédő protektorD3O Könyökvédő protektor

 

Így néz ki a CSERÉLHETŐ TÉRDKOPTATÓ, amelyből most 2019 júliusban ajándékba is kapsz még egy párat

MÉRETTÁBLÁZAT –
A TÖKÉLETES KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN

AZ ICON FELSZERELÉSEKET A MOTOPARTSSHOP.HU forgalmazza. Széles méret és típusválasztékkal várnak benneteket a 1026. Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 17-21 szám alatt, ahol fel is tudsz próbálni szinte mindent.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending