Connect with us
just1 mx
Suzuki

Akciók

AKCIÓ! Új ICON Hypersport bőrruha érkezett

Júliusban akciós az Icon Hypersport bőrruha, amelyre most 5% kedvezmény jár és +1 pár koptatót is kapsz hozzá ajándékba

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

ICON HYEPRSPORT EGYRÉSZES BŐRRUHA FEKETE ÉS FEHÉR-FEKETE SZÍNBEN

Az 1,1-1,3 mm vastagságú speciális bőr, a fókuszált szabás (előre hajlított karok és lábak), a megerősített perforációs zónák, és a beépített TPU védelem (váll, könyök, térd) teszi egyedülállóvá az ICON bőrruháját. A bőrruha természetesen az iparágvezető D3O váll-, könyök- és hát ütésre keményedő protektorokat is tartalmazza. A hajlékony zónákat harmonikaszerű betétekkel látták el, így kényelmesen és körvonalasan illeszkedik a vezetőre a számára éppen a megfelelő pozícióban.

A neoprén anyag a csukló és a boka körül tökéletesen szárazon tart, a kivehető mosható bélés állandó higiéniát biztosít, a szokásos cserélhető térdkoptató pályázóknak nélkülözhetetlen, míg a mellkason lévő logó lehetővé teszi mindenki számára hogy tudják, az ICON HYPERSPORT egyrészes bőrruha végre megszületett!

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ BŐR

A TracSpec prémium minőségű tehénbőr ugyanolyan jó minőségű mint a legjobb versenyzők által használt bőrruhák anyaga. A műanyag TPU külső felület még nagyobb kopásállóságot biztosít. A kiváló minőségű bőr biztosítja a komfortot és a szükséges tartósságot és megbízhatóságot.

FÓKUSZÁLT SZABÁS

Az ICON érzi a modern utcai és pályamotoros alapvető szükségleteit. Előrehajlították a karokat és szorosabbá szabták a testhez, hogy motoron ülve a legkényelmesebb és aerodinamikus legyen.

D3O IMPACT PROTECTOR CSOMAG

A bőrruha az iparág vezető D3O protektorait (vállak, könyökök, hát) tartalmazza.
A D3O egyedülálló technológiájának köszönhetően, ezek a rugalmas anyagból készült protektorok felülmúlják a hagyományos habalapú anyagokat, így sokkal nagyobb védelmet biztosítanak. A képen nem látható, de csípővédő protektor is van a bőrruha bélésében.

D3O Gerincvédő protektorD3O Vállvédő protektorD3O Könyökvédő protektor

 

Így néz ki a CSERÉLHETŐ TÉRDKOPTATÓ, amelyből most 2019 júliusban ajándékba is kapsz még egy párat

MÉRETTÁBLÁZAT –
A TÖKÉLETES KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN

AZ ICON FELSZERELÉSEKET A MOTOPARTSSHOP.HU forgalmazza. Széles méret és típusválasztékkal várnak benneteket a 1026. Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 17-21 szám alatt, ahol fel is tudsz próbálni szinte mindent.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending