Csatlakozz hozzánk

Hírek

Új helyet keresnek a versenyző kávébabok és a sziesztázó motorok!

Török Geri új üzlethelyiséget keres, hogy továbbra is hódoljon a két szenvedélyének mindenki nagy örömére: a kávénak, és a motoroknak. Segítsünk neki!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Nemrég írtunk róla, hogy a volt MTV székház épületében működő Impostor bárban Török Gergő milyen különleges kávéval édesíti meg maga, és a motoros (vagy motortalan) kávérajongók szívét, s ezen kívül lelkesen szervez és tervez mindenféle programokat, és hihetetlen eredménnyel kovácsolja össze a kétkerekű fenevadak gazdáit.

Kávé, nyár, motorok – The Café Club Budapest

Mint ahogy az a cikkben is szerepelt, az Imposztor idényjellegű, télen nem lehet megoldani a fűtést, de akkora Geri munkájának a sikere – amit ő maga is élvezettel csinál – , hogy úgy döntött, üzlethelyiséget keres, vagy betársulna egy olyan üzletbe, ami kiegészíti, de semmiképpen nem nyomja el egymást.

A programokat amiket eddig is szervezett hozzá tartoznak, MINT A MOTOROK ÉS A KÁVÉŐRÜLET, így mindenképpen olyan helyet keres, ami belül tágas, hogy ezentúl is megoldható legyen a nagy sikerű reggelizgetés, filmvetítés, és ahol az épület előtt a motorok leparkolhatóak, és az sem lenne elvetendő ha pár asztal és szék is kiférne.

Elképzelése, hogy lakóházaktól kicsit távol – hogy a lakókat a motorok semmiképpen ne zavarják – a belvárosban, vagy az alábbi kerületekben találjon: első, második, ötödik, hatodik, hetedik, nyolcadik, kilencedik és tizenegyedik kerület.

Ha van ötleted, és tudsz egy üres épületet ezeknek az igényeknek megfelelően, vagy szeretnél Gerivel társulni mert beleférne az elképzelésedbe, vagy egyszerűen feldobnád az üzleted egy ilyen jó lehetőséggel, élj vele, és keresd meg, én mondom, megéri! 😉

Megkeresheted őt emailben: torok.gergo91@gmail.com
akár a Facebook oldalán: The Cafe Club Budapest
vagy a saját Facebook oldalán: Geri Török
sőt, még telefonon is: 06209453145

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending