Csatlakozz hozzánk

Hírek

Új Bonneville T120 Ace és Bonneville T120 limitált modellek a Triumphtól – EICMA 2019

A két Triumph olyan mint két testvér. Két drága testvér 😉

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Limitált Triumph Bonneville T120 Ace

A Triumph legnagyobb értékesített Thruxton különleges kiadása az “Ace” volt, így nem nagy meglepetés, hogy megteremtették a T120 Bonneville 2019-es kiadását.

A Bonneville T120 Ace matt fekete színében csak néhol csillan meg egy kis ezüst, igazán ízlésesre sikeredett. Olyan, mint egy guruló anyag-elnyelő fekete lyuk. Persze nem lenne teljes az Ace Cafe márkajelzés nélkül, amit az oldalán és a tankon látni matrica formában, és az áll rajta: “Fejet le, kapaszkodj”.

Ezzel a motorral a legendás Ace Cafe előtt tiszteleg a gyár, 1400 darab készül belőle és Ace Café hitelességi tanúsítványt adnak hozzá. 

Triumph limitált Bonneville T120

Csakúgy mint az Ace, egy limitált T120 is készült, amely kicsit másképpen öltözött. Egyszerű, fehér és króm színeivel tisztaságot sugározva. Ebből 900-at építenek, és a Triumph vezérigazgatója, Nick Bloor által aláírt hitelességi tanúsítványt kapja meg vásárlója a motor mellé.

Az erőforrás a már ismert 1200 köbcentis, 80 lóerős és 105 Nm-t kínáló blokk. A króm kiegészítők az 1959-es Bonneville-t idézik, ezek az ikonikus stílusjegyek ma is épp olyan nívósak, mint 60 évvel ezelőtt. Ezzel a modellel ünnepli a gyár a Bonneville 60. születésnapját.

Comments

comments

Trending