Connect with us

Hírek

Új 215 lóerős négyhengeres Brutale a láthatáron!

Naked motor még sosem volt ilyen erős és ha az MV Agusta kieszel valamit, azt meg is csinálja

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Ahogy az Orosz befektetők alányúltak a kis olasz gyár pénzügyi dolgainak egyre több fejlesztésről hallani az MV Agusta felől. 2017-re elkészült az Euro4-es háromhengeresek fejlesztése, amely a túléléshez feltétlenül szükséges volt. Ezért készítenek ennyi különleges motort, mint az RVS#1 vagy a LH44 F4-es mert az Olasz csődvédelmi hatóság 5000 db motorkerékpár gyártását engedélyezi még jövőre is. Így kénytelenek úgy beosztani ezt a kevés darabot, hogy minél nagyobb profitot termeljenek amivel rendezik a pénzügyeket.

MV Agusta F4 – LH44 megérkezett

A négyhengeres blokkok még Euro3-as besorolással rendelkeznek, de mivel idén a 800-as paletta teljessé vált így a fejlesztésé a főszerep az elkövetkező hónapokban.

Az EICMA meglepetése volt az új Dragster RR, amely 140 lóerős és teljesen megújult. Már ára is van, 6.285.000Ft és már lehet rendelni. Szállítás áprilistól

Brutale 800 RC 150 lóerővel, SC Project kipufogóval és mart kerekekkel… áhh brutálisan szép!

A két olasz cég szorosan együttműködik, így ennek tiszteletére készült egy limitált szériás Pirelli Brutale is

Olyan hírek érkeztek Giovanni Castiglionitól, hogy már a 2019-es modellévre, tehát 2018 őszére megérkezik az új generációs négyhengeres sorozat. Ahogy eddig is mindig így volt, bízunk benne, hogy most is az MV lesz a legerősebb a saját kategóriájában. A Brutale is megkapja a 215 lóerős blokkot, ami tudjuk, hogy sokkal több, mint elég ebbe a kategóriába, de ennél erősebb Naked motor sokáig nem lesz a többi gyártónál sem.  A műszaki tartalomról még egyelőre csak annyit tudunk, hogy lesz mart vagy küllős KINEO kerék hozzá és profi elektromos Öhlins futómű. A többi még rejtély, de hamarosan mindenre fény derül.

MV Agusta 2018

 

Amit mi szeretünk az MV Agustában, hogy Ők ilyenek. Bevállalnak olyan túlzásnak tűnő dolgokat, amelyek után a konkurencia is kénytelen lesz felzárkózni. Mennek a saját fejük után, mindenből a legjobb alkatrészeket rakják a gépekbe, igaz ettől nem az olcsóságukról híresek, de nagyon élvezhető és érzelmeket kiváltani képes motorokat gyártanak, nem csak közlekedési eszközöket.

A teljes 2018-as modellválasztékot megtaláljátok az MV AGUSTA Budapest oldalán.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending