Csatlakozz hozzánk

Blog

Üdvözlet a megújult TesztMotoron!

Ahogy látjátok, teljes egészében megújult az oldalunk, az immáron öt és fél éves TM ismét szebb és jobb lett. Ha a kezdeti sokkot kihevertétek, ebből a cikkből megtudjátok, miért jobb ez nekünk, és miért jobb ez Nektek!

Közzétéve

ekkor

uj tm
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Végre elérkezett a nagy nap: kiszolgált és megbízható oldalunkat teljes egészében felfrissítettük, pontosabban újra cseréltük. Itt a megújult TesztMotor, immár az ötödik verzió a sorban!

Elsősorban a site külsején csinosítottunk sokat, szerintünk ez az új megoldás a szép nagy képekkel sokkal látványosabb, ahogy az oldal szerkezete is átláthatóbb lett – reméljük, a Ti tetszéseteket is elnyeri, és hamar megszokjátok. Átdolgoztuk a menürendszert és új funkciókat kapott az oldal, amikre mindjárt ki is térünk.

Szóval szerintünk szebbek lettünk, megőrizve a hagyományos TM-es darázs-dizájnos színeinket és természetesen a logónkat. A szokásos “hárombukós” logó alatt láthatjátok egyébként az új “Fókuszban” szekciót, ahová a legfontosabb, “időtálló” cikkeket tűzzük majd ki: amiket akkor is látnotok kell, ha három napig nem néztek ránk, mert mondjuk elutaztatok (másféle igazolást nem fogadunk el…)

Szintén új szekciók a Galériák, ahová akár saját képeiteket és videókat is feltölthettek, sőt, mostantól a kommentekbe is ágyazhattok videókat! A Kép-és Videógalériát valamivel lejjebb, az új (sárga) Kirakat-sáv alatt találjátok. Tudjátok, a Kirakatból folyamatosan megismerhetitek a legújabb kiegészítőket, és innen a hazai motorosboltok akcióiról sem maradtok le.

A 6 legfrissebb cikk mostantól nagy képpel jelenik meg a címlapon, a Fókuszban fontos vagy hasznos dolgokat találtak, akárcsak a Kirakat ajánlóban

Újdonság még a Galériák alatt található Kiemelt márkák rész is, ahová gyártók szerint csoportosítottuk a cikkeket. A partnereink által forgalmazott márkákról az infók így jól átláthatóan lesznek – illetve vannak – csokorba szedve. Természetesen fő profilunkról , a tesztekről sem feledkeztünk meg, amik között most – a fenti Tesztek fül alatt – még könnyebben, gyártók szerint is keresgélhettek.

Ugyancsak új a felső menüsáv utolsó “füle”, a Mixer, melyben egyelőre a Multimédia rovatot és a már ismert tematikus aloldalainkat találjátok, de a (közel)jövőben kerül még ide egy-két újdonság, amiket még nem szeretnénk elárulni. Ezen felül készülünk még például külön Sporthírek szekcióval is, amit hamarosan élesítünk.

Arra kérünk titeket, hogy észrevételeiteket és ötleteiteket küldjétek el nekünk az info@tesztmotor.hu címre, hiszen az oldalt folyamatosan fejlesztjük, és kíváncsiak vagyunk a véleményetekre! Akár az új rovatokkal kapcsolatban is, hiszen a TesztAutóhoz hasonlóan jön A nap videója, a Filmcsokor és a Biztonságon belül a Sokkoló is… Hiszen az új oldal testvére – ahogy biztosan már sokan ismerik is közületek – a TesztAuto.hu, és az előbb említett rovatokat bizony lenyúltuk a srácoktól 😉

Kellemes időtöltést kívánunk nálunk, továbbra is 😉
És persze mielőbbi szezonkezdetet, magunknak is!

A TesztMotor csapata

Comments

comments

Trending