Connect with us
Suzuki

Akciók

Two Brothers az új R1-re

Igényes kidörrenő a legizgalmasabb ezres sportmotorra

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A gyári R1-esnek sincs rossz hangja, na de egy sportkipufogóval lesz teljes a kép, nem igaz? Péládul rögtön itt van a Two Brothers ajánlata.

A végdob (Slip-On) plusz 5 Nm-t és 6,3 LE-t dob a gyári értékekre, emellett pedig 3 kg-mal könnyebb. A helyzet még jobb, ha bevállaljuk a cég által fejleszett és gyártott Juice Box nevezetű elektronikát, ami optimalizálja a motort a változó körülményekhez. A dob hangjáról -mert hát ez a lényeg- íme egy videó.

Yamaha YZF-R1 ’09 + Two Brothers Slip-on

Zajcsökkentő betét természetesen jár a csomaghoz, amivel külföldön sem lehet problémánk. Érdekesség még, hogy az összekötőcső és a végdob nem bilincsekkel, hanem négy csavarral rögzül egymáshoz. A csavarok X alakban szorítják hozzá a csövet a dobhoz, így nagyon megbízható kötést kapunk, a kifújás lehetőségét pedig minimálisra csökkenti. A dobot három féle anyagból választhatjuk, alumíniumból, titánból vagy karbonból. Mindegyik közös jellemzője a magnézium zárósapka.

A gyártó egyébként szinte mindenre kínál dobokat, akár még krossz motorokra vagy quadokra is. A részletekért keressétek a Suzuki Hollós Újpest-et.

H-P Motor Kft.
cím: 1045. Budapest, Pozsonyi u. 17.
tel.: 061/ 231 – 0040
mobil: 0630/ 453 – 0446
e-mail: gaben@suzukihollosujpest.hu
web: http://www.suzukihollosujpest.hu/motor/

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending