Connect with us
Suzuki
just1 mx

Kirakat

Túrázz Agusztával! Szezonkezdő MV Túra Szicíliába

A világ talán legszebb túramotorjával, az MV Agusta Turismo Velocéval motorozhatsz 3 napot, a világ egyik legszebb helyén…

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

12 darab Turismo Veloce vesz részt a nem mindennapi – életre szóló – túrán: motorozás március 21-24-ig. Utazás repülővel Cataniába. A részvételi díj 850 euró, ebben benne van a szállás (4 éjszaka 4 csillagos hotelben félpanziós ellátással reggelivel és vacsorával) és a motorkerékpárok bérlése.

A motoros túrák a csodaszép szigeten, tükörsima kanyargós utakon reggeltől egészen délután 5-6-ig tartanak, három napon át. 500 euró kaució a motorra, ezt a végén visszakapod – ha nem töröd össze a guruló szobrot, amivel mész.

Ilyesmi élmények várnak Rád…


Ha szeretnél kipróbálni egy igazi háromhengeres túragépet, akkor ennél jobb alkalmat nem találsz hozzá.

Vagy ha csak szeretnél egy jót motorozni, akkor itt az alkalom, hogy jelentkezz. Az előző túrán a gyárlátogatás után Giacomo Agostini saját házába hívott meg bennünket kávézni :) .
Az ár tartalmazza a motorkerékpárok bérlését és 4 éjszaka szállást félpanzióval.

A túra ára 850 euró (utasnak 300 euro) + útiköltség, de ehhez az említetteken túl motor is jár: egy Turismo Veloce 800, amiből összesen 12 motor van és még 2 darab kiadó jelenleg, (utasokkal együtt össz. 4 hely van még), úgyhogy sietned kell, ha akarsz egy (vagy két) ülést – érdeklődni a tura@tesztmotor.hu címen lehet. A túra szervezője az MV Agusta gyár és a márka hazai importőre.

Egyénileg fizetendő még az odajutás valamint a motorok tankolása a túra ideje alatt:

– Repülőjegy 53.000 Ft jelenleg oda vissza (wizzair 2017.03.06, de folyamatosan emelkedik az ára :( ) Repülőjegy foglalás: https://wizzair.com/hu-hu/#/booking/select-flight/BUD/CTA/2017-03-21/2017-03-25/1/0/0
– Tankolás a motorkerékpárba
– Ebéd
– 500 EUR kaució ami visszajár a túra végén, ha nem történik semmi baj

…és ilyenek: napfény, tenger, MV, Szicília…

E sorok írásakor már csak 2 motor azaz utassal együtt 4 szabad hely van, érdeklődni, jelentkezni a tura@tesztmotor.hu e-mail címen lehet.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending