Csatlakozz hozzánk

Akciók

Túratáska sportmotorra

Sportmotoron problémás tud lenni a csomagszállítás. Íme egy ötlet, mit lehet tenni

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Sportmotoron problémás tud lenni a csomagszállítás. Íme egy ötlet, mit lehet tenni

Van nem egy motor, amit alapesetben nem túrázásra találták ki, mint mondjuk a GSX-R-eket, de végtére is, miért ne lehetne akár több napra is elmenni egy ilyen sportmotorral túrázni, nyaralni, pihenni, akárhová. Ilyenkor nem tudjuk elkerülni a pakkokat, de hova is tegyük őket. Dobozolni nem lehet, a méretes tanktáska sokaknak kényelmetlen, a háti táskáknak pedig nincs túl nagy kapacitásuk. Még egy lehetőség lehet a német Bags-Connection márka Rearbag nevezetű táskája.

Aki kicsit is tud angolul, a nevéből kitalálhatja, hogy ez egy hátsó pakk az utasülésre, azaz dönthetünk, hogy vagy a barátnőnket visszük vagy a csomagot. Talán ezért is bajos sportmotorral túrázni, körül-belül mintha egy kétszemélyes sportkocsival akarnánk elmenni a családdal nyaralni.No, de mindegy, ha már ilyen motorunk van és szeretjük csapatosan nyakunkba venni az országot, akkor jól jöhet egy ilyen hátsó táska.

A rögzítése spanifer rendszerű, könnyen lehet szorítani vagy éppen oldani. 200km/h-ig ajánlott, afelett a légörvények túl erősen kezdik rángatni a csomagot. Ha nem akarjuk a repülő cuccainkkal szórakoztatni a mögöttünk jövőt, tartsuk vissza a lovakat. Az űrtartalma 25-38 liter (mivel bővíthető a mérete), amibe a leges legnagyobb bukósisak is lazán elfér. Az oldalzsebek nélkül pántos övtáskaként is működik, vagy a motorról leválasztva hátitáskaként is működhet. Esővédő ponyva jár hozzá. Ha kisebbet vagy még nagyobbat szeretnénk, arra is van megoldás. Az ára 35.100 Ft, fellelési helye a Suzuki Hollós Újpest.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending