Csatlakozz hozzánk

Hírek

Túra és verseny egyben: közeleg a Karasna-Kaland (frissítve!)

Versenyezni sebesség nélkül, a KRESZ szabályainak betartása mellett is lehet. A túraverseny izgalmait nem a tizedmásodpercek, hanem a pontszámok hajszolása adja. Ez alkalommal a festői Balaton-felvidékre kalauzolnak a szervezők

Közzétéve

ekkor

karasna kal
RST AIRBAG

Hogy mi az a Karasna – Kaland? Tájékozódási verseny és jótékonysági motoros túra, a már sokak által ismert, MERSZ kalandtúrák továbbgondolt változata.

A július 27-én kezdődő megmérettetésen – előzetes nevezést követően – csapatok indulnak: egy csapat két motorból áll, ami minimum 2, maximum 4 főt jelent. Az indítás ötperces eltéréssel, csapatonként történik, ahol minden motoros kap egy ételcsomagot és egy itinert. Utóbbi utalásokat, rejtvényeket tartalmaz, melyek helyesen megfejtve útvonaltervvé állnak össze.

A túra távja kb. 250-300 kilomméter, attól függően, ki mennyire téved el vagy téveszt útvonalat. A távot több szakaszra bontva kell teljesíteni, az egyes szakaszok közt pedig ellenőrzőpontok vannak, ahol lehetőség lesz étkezni, felfrissülni, illetve különböző feladatokkal plusz pontokat szerezni. Az útvonal minden versenyző számára ismeretlen, mindössze a rajt helye és a tájegység ismert. A versenyben az idő tényező nem, csak az elért pontok számítanak.

A túraverseny célja megegyezik a kiindulás helyével: a start helyszíne Balatonfűzfőn lesz. A Sportszálló az ajánlott szállás, mert mind a rajt, mind pedig az esti díjátadás és vacsora a szálló 50 méteres körzetén belül lesz.

további információ a kalandtúra weboldalán

A Karasna-Kaland távja körülbelül megegyezik majd a tavalyi túráéval, tehát 250-300km-t kell teljesíteni
Karasna túraruha ajánló (akció)

A Karasna Motorosbolt akciójának keretein belül a MotoOne túrafelszerelés darabjai már 11.000 forinttól kaphatók:

Kabátok és nadrágok: 11.000 Ft-tól 30.000 Ft-ig
Hosszú ujjú aláöltözet felső: 6.500 Ft
Aláöltözet nadrág: 6.500 Ft
Rövid ujjú aláöltözet felső: 5.500 Ft

Az akció más akcióval és kedvezménnyel nem vonható össze, ill. a készlet erejéig tart.

További információk:
Kovács Barbara
telefon: +36 20 399 8693
e-mail: barbara@karasna.hu

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending