Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Túra-kerekesszéket épített a szerelmes férj, hogy feleségével együtt járják a természetet

A pár már eleve úgy ismerkedett össze, hogy a hölgy kerekesszékben ült, aki egy lovasbaleset miatt 2005-ben deréktól lefele lebénult. De ez nem állt útjában az igaz szerelemnek.

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

A kerekesszékes Cambry Kaylor  és Zack Nelson aki a YouTube-on influencer mérnőkként szerepel nem kevés sikerrel, 2018-ban házasodtak össze.

Mivel Zack szerette volna ha felesége teljesebb életet él, s el tud menni vele túrázni, egy olyan ötlettel állt elő, hogy összeszerel két elektromos kerékpárt ami közé egy ülést tesz, s így a közlekedésre alkalmas “Fogat”-tal Cambry kényelmesen tud közlekedni, még akár keményebb terepen is. S ha már lúd, mért ne lehetne könnyebb a többi kerekesszékes ember élete is, sorozatgyártáson kezdett gondolkodni, méghozzá egy olcsó verzióén, mivel az ilyen szerkezetek szinte megfizethetetlenek.

Az építmény végsebessége 20 km /óra, s mivel egy akutöltéssel csak 15-30 kilométert lehet csak menni, betáraztak egy tartalék aksit is. Az elektromos motor mint tudjuk szinte hangtalan, így tökéletesen lehet mellette beszélgetni is, ráadásul még hóban is lehet vele csapatni.

A Fogat, amit el is kezdtek árulni több színben kapható, de kifejezetten erős felsőtestű és jó szellemi képességű embereknek ajánlott.

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending