Csatlakozz hozzánk
KTM

Akciók

Tuningkormányok, minden stílusban

Új LSL alu kormányok az X-Bike motorosboltban

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A – méretre és termékpalettára is – széles kormány kínálattal rendelkező német LSL új kormányokat dobott a piacra. Az egy colos kormányok leginkább Harley-Davidson és Triumph klasszikusokhoz készültek, de használhatóak minden olyan motorhoz, aminek a befogója méretre egy colos, azaz 25,4mm. A Harley kormányokban a kábelezést a kormányon belül lehet elvezetni az előre kialakított lyukakon keresztül.

A kormányok súlya feleakkora, mint az acélcsöveké, de a felhasznált speciális ötvözött alumíniumnak köszönhetően annál jóval erősebb. Az LSL öt különböző stílusban készíti az új kormányokat, mint a sportos Clubman, a streetfighteres Street Bar, a komfortos Roadster, a retro Flat Track és a már ismert Drag Bar. Minden egyes kormány már készen áll a vezetékek belső elvezetésére. A rendelhető színvariációk: ezüst, fekete, arany és fekete polírozott. További információkért, árakért fordulj az LSL magyarországi forgalmazójához, az X-Bike-hoz!


Az LSL tuningkormányok általában jóval könnyebbek és erősebbek a gyáriaknál


“Minden egyes kormány már készen áll a vezetékek belső elvezetésére”

X-BIKE
1161 Budapest, Csömöri u. 157.
Tel.: 06-1-405-6653
info@x-bike.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
www.x-bike.hu

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending