Csatlakozz hozzánk
KTM

Akciók

Tudjátok már, hogy mi az a MAPFRE?

Talma bemutatja nekünk az új biztosítót, amellyel a cégek asszisztenciát és garanciát adhatnak a vásárlóiknak.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Pénteken az Aspar csapat egyik szponzorának a MAPFRE-nek a sajtótájékoztatóján jártam, ahol a bemutató mellett Gabesszal is tudtam kicsit beszélgetni.

Elsőként gratuláltam neki a [tesztmotor.hu] olvasói nevében, és ezután elárulta a titkot, amit eddig úgy ismertünk, hogy "állítottak egy-két apróságot" az asseni verseny első leintései után.

Konkrétan ez az apróság az első teleszkóp rugóelőfeszítésének minimális állítását jelentette, és egy új gyújtás szoftvert adtak a gépnek. Ettől repült Gabi motorja úgy, mint tavaly Faubel RSA-ja. Persze, ahogy jobbá vált a motor, azonnal jött az a különleges érzés, ami magával ragadta és csak a győzelem lebegett a szemei előtt kanyarról kanyarra. Persze a rutinja is kellett hozzá, hogy elsőként intse le a kockás zászló, de Talma már rég felnőtt ehhez a feladathoz, úgyhogy ha jó a motor, akkor nincs senki, aki megállíthatná.

Remélem, ezek a jó beállítások eljutnak a hétvégi sachsenringi futamra is, ahol Gabesz eddig mindig jól szerepelt.

De most térjünk vissza a MAPFRE -hoz, hiszen azért voltunk ott.

Főleg a használt motor és használt autó igényesebb vásárlói járhatnak jól ezzel az új termékkel, amit a MAPFRE az egyik legnagyobb spanyol biztosító kínál nekünk mostantól. A kisfilmből és a sajtóközleményből minden kiderül, talán csak az nem, hogy még egy defektre is köthetünk biztosítást.

{wmv}MAPFRE{/wmv}
LETÖLTÉSHEZ KATTINTS IDE
 

Például, ha szivünk hölgye valahol megpadkázza az autót, vagy kap egy kis szöget, akkor mostantól nem minket kell hívnia majd, hanem a MAPFRE kollégáit, akik a helyszínen kicserélik a kereket, és még a javítást is kifizetik helyettünk. Esetleg, ha lejárt a motorunk, vagy autónk garanciája, vásárolhatunk még magunknak a MAPFRE-tól.

Bővebben a részletek alább, jó bogarászást!

EUROPEAN MOTOR PACK

Az első ilyen jellegű termék bevezetése Európában

A “European Motor Pack” a MAPFRE ASISTENCIA gépjármű ágazatban megszerzett know-howjának és szaktudásának eredménye. Ez az innovatív termék a gépjármű eladásokhoz kapcsolódó fő szolgáltatásokat és az európai piac által igényelt legátfogóbb szolgáltatások körét egyesíti. A MAPFRE ASISTENCIA ismételten ügyfelei szükségleteinek elébe menve vezeti be a „European Motor Pack” csomagot, és hozzájárul az európai gépjármű ágazat regionális fejlődéséhez. A „European Motor Pack” termékcsalád körében az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:

• MAPFRE WARRANTY – Gépjármű műszaki meghibásodásra vonatkozó garancia: személygépkocsik fedezeti időszak alatti mechanikai, elektromos vagy elektronikus meghibásodásának pénzügyi kockázatát fedezi.
• Kiterjesztett garancia új gépjárművekre: a gépjármű (gyártói) garancia a gyártói specifikációhoz igazodva a gépjármű garanciaidejét hosszabbítja meg.
• GAP: értékvédelmet nyújt balesetből, tűzkárból adódó totálkár vagy lopás esetén és kiegészíti a biztosítótársaságtól származó kártérítést.
• Gumiabroncs biztosítás: a legmegfelelőbb védelmet nyújtja defekt, illetve a gumiabroncs sérülése esetén.
• Országúti segítségnyújtás (gépjármű asszisztencia): védelmet nyújt az országúton adódó minden előre nem látható körülményre, amely személygépjárműveknél fordulhat elő.

A terméket kínáló gépjármű-kereskedők profiljához és specifikus szükségleteihez igazodva ez az átfogó megoldásokat kínáló csomag a fogyasztói hűséget és a kereskedő cég jövedelmezőségét és értékesítési csatornáinak forgalmát is fellendíti.

A European Motor Pack termékcsalád előnyei a kereskedők számára:

• A MAPFRE ASISTENCIA az egyedüli szolgáltató. Mindeddig a gépjármű-kereskedők számos különböző szolgáltatóhoz kellett forduljanak, ha e szolgáltatásokat igénybe kívánták venni.
• Bővül az általa felkínálható szolgáltatások és garanciák köre.
• Nő az egyes gépjármű eladásokból származó bevétele és nyeresége és arra is lehetőség nyílik a partnerkapcsolat keretében, hogy a szolgáltatások megújítása telemarketing útjá n történjen.
• A MAPFRE WARRANTY európai értékesítési hálózatában működő 200 képviselő támogatását élvezheti.
• Hozzájuthat a mennyiségen alapuló hűségkedvezmény rendszerekhez.
• Megalapozza a minkét fél számára előnyös partneri viszonyt.
• Azonnali fedezethez jut a járművel kapcsolatosan előforduló bármely probléma esetén.
• Rugalmasság és alkalmazhatóság jellemzi jut a termékek bevezetését és a biztosítási folyamat egészét.
• Élvonalbeli technológia használatot és az információkhoz egyszerű hozzáférést kap.

A MAPFRE ASISTENCIA, a MAPFRE Csoport Asszisztenciára szakosodott leányvállalata, saját szegmensében nemzetközi élvonalban és Specialty Risks (Különleges Kockázatok) termékcsoportjával a gépjármű ágazat szakértője. 43 országban van jelen, több, mint 1.200 nemzetközi ügyfele, és 65 milliós kötvényszámot meghaladó, 120 millió kedvezményezettre kiterjedő portfoliója van, amellyel a háta mögött a MAPFRE ASISTENCIA a legmagasabb pénzügyi stabilitással rendelkező cégeknek járó minősítést – többek között a Moody A10-es besorolását – kapta meg, valamint ISO 9001:2000 nemzetközi szabvány szerinti minőségtanúsítványokkal rendelkezik. A MAPFRE ASISTENCIA bevételei 2007. végén 428,7 millió eurót tettek ki.

Európában a MAPFRE ASISTENCIA 1989. óta szerez tapasztalatokat. A gépjármű ágazat szakértőjévé németországi, belgiumi, spanyolországi, franciaországi, luxemburgi, görögországi, portugáliai, lengyelországi, törökországi, magyarországi, Egyesült Királyságbeli, írországi, olaszországi és oroszországi leányvállalatain keresztül nőtte ki magát. E vállalatokon keresztül nyújt szolgáltatást a kontinensen kimagasló termékválasztékával, jó minőségű, folytonos innovációjával és saját technológiájával.

A MAPFRE ASISTENCIA Európában MAPFRE WARRANTY márkanév alatt kizárólag multinacionális termékeket és szolgáltatásokat kínál a gépjármű ágazat számára. A cég úttörő szerepet tölt be számos – az ágazat számára új lehetőségeket megnyitó és új trendeket jelző – termék megtervezésében és bevezetésében. A European Motor Pack az ágazaton belül a legkeresettebb szolgáltatásokat nyújtva ennek az úttörő szellemnek egy példája.

A MAPFRE ASISTENCIA Magyarországon 2000-ben kezdte meg tevékenységét MAPFRE WARRANTY Magyarország fióktelepével. A budapesti székhelyű, főként gépjármű ágazati termékre fókuszáló MAPFRE WARRANTY Magyarország piacvezető a gépjármű meghibásodásra vonatkozó garancia termékek piacán és célja a magyar gépjármű ágazat fejlesztéséhez és az ágazaton belül tevékenykedő valamennyi vállalkozás, illetve szakember előrehaladásához való hozzájárulás.

Talmácsi Gábor, a European Motor Pack elkötelezettje

A 2007. évi Gyorsasági Motoros Világbajnokság 125 köbcentiméteres kategóriájának győztese Talmácsi Gábor a kezdetektől fogva támogatta a European Motor Pack projektet. A magyar gépjármű ágazat iránt elkötelezett Talmácsi olyan profi, aki minden terület iránt érdeklődik, amely e piac versenyképességét, előrehaladását és fejlődését javítja. Talmácsi Gábor szerint a European Motor Pack "reális lehetőség az ország gépjármű iparának fellendítésére és ezt a lehetőséget nem szabad elszalasztani".

Talmácsi Gábor a BANCAJA-MAPFRE Aspar Team motorversenyzője, először az 1997. évi Gyorsasági Motoros Európa Bajnokságon tett hírnévre szert. 2001-ben 20 év óta ő volt a Világbajnokságra kijutott első magyar versenyző, aki egyéb eredmények mellett a 6. helyet szerezte meg Motegiben. 2005-ben megszerezte a végső összesítésben a harmadik helyet. 2006-ban a Humangest Honda csapatában versenyzett, a szezon végén a 7. helyen végzett, legjobb eredménye pedig a cseh Nagydíjon a 3. hely volt. 2007-ben a magyar versenyző 26 évesen világbajnok lett a 125 cm3-es kategóriában. A nyolcadliteres kategóriában a Világbajnok eddig négyszer állt dobogóra a 2008. évi MotoGP világbajnoki futamok során.

A 2008-2009. évi idényben a MAPFRE a főszponzora az Aspar csapatnak. Pontosabban a MAPFRE a főszponzora a 250 cm3-es kategóriának, amelyben Álvaro Bautista és Héctor Faubel spanyol pilóták versenyeznek, Bautista a 125 cm3-es kategória világbajnoka volt 2006-ban, és Héctor Faubel pedig második helyezett lett a 125 cm3-es kategóriában 2007-ben; illetve a 125 cm3-es kategória szponzora, amelynek pilótái Talmácsi Gábor, Sergio Gadea és Pere Tutusaus.

A MAPFRE vezető spanyol biztosító csoport, amely 43 országban van jelen, különösen a Latin-amerikai biztosítási, viszontbiztosítási és asszisztencia piacokon, ahol a Csoport az első számú nem-életbiztosító a rangsorban. A Csoport – amely 2008-ban ünnepli fennállásának 75. évfordulóját – több, mint 31.000 dolgozóval és 13 milliót meghaladó ügyféllel rendelkezik világszerte. 2007-ben a MAPFRE nettó eredménye meghaladta a 730 millió eurót, bevételei pedig 15.200 millió euró fölött voltak.

 

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending