Csatlakozz hozzánk

Akciók

Tudjátok már, hogy mi az a MAPFRE?

Talma bemutatja nekünk az új biztosítót, amellyel a cégek asszisztenciát és garanciát adhatnak a vásárlóiknak.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Pénteken az Aspar csapat egyik szponzorának a MAPFRE-nek a sajtótájékoztatóján jártam, ahol a bemutató mellett Gabesszal is tudtam kicsit beszélgetni.

Elsőként gratuláltam neki a [tesztmotor.hu] olvasói nevében, és ezután elárulta a titkot, amit eddig úgy ismertünk, hogy "állítottak egy-két apróságot" az asseni verseny első leintései után.

Konkrétan ez az apróság az első teleszkóp rugóelőfeszítésének minimális állítását jelentette, és egy új gyújtás szoftvert adtak a gépnek. Ettől repült Gabi motorja úgy, mint tavaly Faubel RSA-ja. Persze, ahogy jobbá vált a motor, azonnal jött az a különleges érzés, ami magával ragadta és csak a győzelem lebegett a szemei előtt kanyarról kanyarra. Persze a rutinja is kellett hozzá, hogy elsőként intse le a kockás zászló, de Talma már rég felnőtt ehhez a feladathoz, úgyhogy ha jó a motor, akkor nincs senki, aki megállíthatná.

Remélem, ezek a jó beállítások eljutnak a hétvégi sachsenringi futamra is, ahol Gabesz eddig mindig jól szerepelt.

De most térjünk vissza a MAPFRE -hoz, hiszen azért voltunk ott.

Főleg a használt motor és használt autó igényesebb vásárlói járhatnak jól ezzel az új termékkel, amit a MAPFRE az egyik legnagyobb spanyol biztosító kínál nekünk mostantól. A kisfilmből és a sajtóközleményből minden kiderül, talán csak az nem, hogy még egy defektre is köthetünk biztosítást.

{wmv}MAPFRE{/wmv}
LETÖLTÉSHEZ KATTINTS IDE
 

Például, ha szivünk hölgye valahol megpadkázza az autót, vagy kap egy kis szöget, akkor mostantól nem minket kell hívnia majd, hanem a MAPFRE kollégáit, akik a helyszínen kicserélik a kereket, és még a javítást is kifizetik helyettünk. Esetleg, ha lejárt a motorunk, vagy autónk garanciája, vásárolhatunk még magunknak a MAPFRE-tól.

Bővebben a részletek alább, jó bogarászást!

EUROPEAN MOTOR PACK

Az első ilyen jellegű termék bevezetése Európában

A “European Motor Pack” a MAPFRE ASISTENCIA gépjármű ágazatban megszerzett know-howjának és szaktudásának eredménye. Ez az innovatív termék a gépjármű eladásokhoz kapcsolódó fő szolgáltatásokat és az európai piac által igényelt legátfogóbb szolgáltatások körét egyesíti. A MAPFRE ASISTENCIA ismételten ügyfelei szükségleteinek elébe menve vezeti be a „European Motor Pack” csomagot, és hozzájárul az európai gépjármű ágazat regionális fejlődéséhez. A „European Motor Pack” termékcsalád körében az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:

• MAPFRE WARRANTY – Gépjármű műszaki meghibásodásra vonatkozó garancia: személygépkocsik fedezeti időszak alatti mechanikai, elektromos vagy elektronikus meghibásodásának pénzügyi kockázatát fedezi.
• Kiterjesztett garancia új gépjárművekre: a gépjármű (gyártói) garancia a gyártói specifikációhoz igazodva a gépjármű garanciaidejét hosszabbítja meg.
• GAP: értékvédelmet nyújt balesetből, tűzkárból adódó totálkár vagy lopás esetén és kiegészíti a biztosítótársaságtól származó kártérítést.
• Gumiabroncs biztosítás: a legmegfelelőbb védelmet nyújtja defekt, illetve a gumiabroncs sérülése esetén.
• Országúti segítségnyújtás (gépjármű asszisztencia): védelmet nyújt az országúton adódó minden előre nem látható körülményre, amely személygépjárműveknél fordulhat elő.

A terméket kínáló gépjármű-kereskedők profiljához és specifikus szükségleteihez igazodva ez az átfogó megoldásokat kínáló csomag a fogyasztói hűséget és a kereskedő cég jövedelmezőségét és értékesítési csatornáinak forgalmát is fellendíti.

A European Motor Pack termékcsalád előnyei a kereskedők számára:

• A MAPFRE ASISTENCIA az egyedüli szolgáltató. Mindeddig a gépjármű-kereskedők számos különböző szolgáltatóhoz kellett forduljanak, ha e szolgáltatásokat igénybe kívánták venni.
• Bővül az általa felkínálható szolgáltatások és garanciák köre.
• Nő az egyes gépjármű eladásokból származó bevétele és nyeresége és arra is lehetőség nyílik a partnerkapcsolat keretében, hogy a szolgáltatások megújítása telemarketing útjá n történjen.
• A MAPFRE WARRANTY európai értékesítési hálózatában működő 200 képviselő támogatását élvezheti.
• Hozzájuthat a mennyiségen alapuló hűségkedvezmény rendszerekhez.
• Megalapozza a minkét fél számára előnyös partneri viszonyt.
• Azonnali fedezethez jut a járművel kapcsolatosan előforduló bármely probléma esetén.
• Rugalmasság és alkalmazhatóság jellemzi jut a termékek bevezetését és a biztosítási folyamat egészét.
• Élvonalbeli technológia használatot és az információkhoz egyszerű hozzáférést kap.

A MAPFRE ASISTENCIA, a MAPFRE Csoport Asszisztenciára szakosodott leányvállalata, saját szegmensében nemzetközi élvonalban és Specialty Risks (Különleges Kockázatok) termékcsoportjával a gépjármű ágazat szakértője. 43 országban van jelen, több, mint 1.200 nemzetközi ügyfele, és 65 milliós kötvényszámot meghaladó, 120 millió kedvezményezettre kiterjedő portfoliója van, amellyel a háta mögött a MAPFRE ASISTENCIA a legmagasabb pénzügyi stabilitással rendelkező cégeknek járó minősítést – többek között a Moody A10-es besorolását – kapta meg, valamint ISO 9001:2000 nemzetközi szabvány szerinti minőségtanúsítványokkal rendelkezik. A MAPFRE ASISTENCIA bevételei 2007. végén 428,7 millió eurót tettek ki.

Európában a MAPFRE ASISTENCIA 1989. óta szerez tapasztalatokat. A gépjármű ágazat szakértőjévé németországi, belgiumi, spanyolországi, franciaországi, luxemburgi, görögországi, portugáliai, lengyelországi, törökországi, magyarországi, Egyesült Királyságbeli, írországi, olaszországi és oroszországi leányvállalatain keresztül nőtte ki magát. E vállalatokon keresztül nyújt szolgáltatást a kontinensen kimagasló termékválasztékával, jó minőségű, folytonos innovációjával és saját technológiájával.

A MAPFRE ASISTENCIA Európában MAPFRE WARRANTY márkanév alatt kizárólag multinacionális termékeket és szolgáltatásokat kínál a gépjármű ágazat számára. A cég úttörő szerepet tölt be számos – az ágazat számára új lehetőségeket megnyitó és új trendeket jelző – termék megtervezésében és bevezetésében. A European Motor Pack az ágazaton belül a legkeresettebb szolgáltatásokat nyújtva ennek az úttörő szellemnek egy példája.

A MAPFRE ASISTENCIA Magyarországon 2000-ben kezdte meg tevékenységét MAPFRE WARRANTY Magyarország fióktelepével. A budapesti székhelyű, főként gépjármű ágazati termékre fókuszáló MAPFRE WARRANTY Magyarország piacvezető a gépjármű meghibásodásra vonatkozó garancia termékek piacán és célja a magyar gépjármű ágazat fejlesztéséhez és az ágazaton belül tevékenykedő valamennyi vállalkozás, illetve szakember előrehaladásához való hozzájárulás.

Talmácsi Gábor, a European Motor Pack elkötelezettje

A 2007. évi Gyorsasági Motoros Világbajnokság 125 köbcentiméteres kategóriájának győztese Talmácsi Gábor a kezdetektől fogva támogatta a European Motor Pack projektet. A magyar gépjármű ágazat iránt elkötelezett Talmácsi olyan profi, aki minden terület iránt érdeklődik, amely e piac versenyképességét, előrehaladását és fejlődését javítja. Talmácsi Gábor szerint a European Motor Pack "reális lehetőség az ország gépjármű iparának fellendítésére és ezt a lehetőséget nem szabad elszalasztani".

Talmácsi Gábor a BANCAJA-MAPFRE Aspar Team motorversenyzője, először az 1997. évi Gyorsasági Motoros Európa Bajnokságon tett hírnévre szert. 2001-ben 20 év óta ő volt a Világbajnokságra kijutott első magyar versenyző, aki egyéb eredmények mellett a 6. helyet szerezte meg Motegiben. 2005-ben megszerezte a végső összesítésben a harmadik helyet. 2006-ban a Humangest Honda csapatában versenyzett, a szezon végén a 7. helyen végzett, legjobb eredménye pedig a cseh Nagydíjon a 3. hely volt. 2007-ben a magyar versenyző 26 évesen világbajnok lett a 125 cm3-es kategóriában. A nyolcadliteres kategóriában a Világbajnok eddig négyszer állt dobogóra a 2008. évi MotoGP világbajnoki futamok során.

A 2008-2009. évi idényben a MAPFRE a főszponzora az Aspar csapatnak. Pontosabban a MAPFRE a főszponzora a 250 cm3-es kategóriának, amelyben Álvaro Bautista és Héctor Faubel spanyol pilóták versenyeznek, Bautista a 125 cm3-es kategória világbajnoka volt 2006-ban, és Héctor Faubel pedig második helyezett lett a 125 cm3-es kategóriában 2007-ben; illetve a 125 cm3-es kategória szponzora, amelynek pilótái Talmácsi Gábor, Sergio Gadea és Pere Tutusaus.

A MAPFRE vezető spanyol biztosító csoport, amely 43 országban van jelen, különösen a Latin-amerikai biztosítási, viszontbiztosítási és asszisztencia piacokon, ahol a Csoport az első számú nem-életbiztosító a rangsorban. A Csoport – amely 2008-ban ünnepli fennállásának 75. évfordulóját – több, mint 31.000 dolgozóval és 13 milliót meghaladó ügyféllel rendelkezik világszerte. 2007-ben a MAPFRE nettó eredménye meghaladta a 730 millió eurót, bevételei pedig 15.200 millió euró fölött voltak.

 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending