Csatlakozz hozzánk

Akciók

Triumph: többet kapsz a pénzedért

Bizonyos Triumph modellekhez most egy sor ajándék extra jár

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Hogyha komolyan eljátszottál a gondolattal, hogy egy új Triumph gazdája leszel, akkor érdemes lehet az elkövetkezendő hónapokban a tettek mezejére lépned, mert most egy darabig tisztességesen felextrázott bringákat kapsz a listaárért cserébe.

Az angol márka hazai képviselete ugyanis akciót hirdet három modelljére, ami annyit jelent, hogy különböző ajándékcsomagokkal kedveskednek, összesen akár több, mint négyszázezer forint értékben. A kalandor Tiger 800 most ajándék túracsomaggal, a szupersport Daytona 675  sportcsomaggal, a rosszfiú Street Triple és annak még “rosszabb” R-verziója extra idom szettel tolható haza, egészen június 30-áig.

A fenti képen látható Daytona 675-öst tehát ajándék sportcsomaggal kapod, ami egészen konkrétan Arrow slip-on kipufogót, gyorsváltót, rövidített, mart fék- és kuplungkart, eloxált fém olajtartályokat és eloxált alu ledes indexeket tartalmaz. Pontos árakért és bővebb információért, esetleg tesztvezetésért keressétek fel a Triumph Budapestet.


Az egyébként is dögös Street Triple-höz most színre fújt idomgarnitúra jár, ami fejidomot, hasidomot és radiátortakarót jelent


A Tiger 800-hoz pedig ajándék túracsomag jár, amibe topcase konzollal és utasháttámlával, markolatfűtés és állítható túraplexi tartozik

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending