Csatlakozz hozzánk

Akciók

Triumph: többet kapsz a pénzedért

Bizonyos Triumph modellekhez most egy sor ajándék extra jár

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Hogyha komolyan eljátszottál a gondolattal, hogy egy új Triumph gazdája leszel, akkor érdemes lehet az elkövetkezendő hónapokban a tettek mezejére lépned, mert most egy darabig tisztességesen felextrázott bringákat kapsz a listaárért cserébe.

Az angol márka hazai képviselete ugyanis akciót hirdet három modelljére, ami annyit jelent, hogy különböző ajándékcsomagokkal kedveskednek, összesen akár több, mint négyszázezer forint értékben. A kalandor Tiger 800 most ajándék túracsomaggal, a szupersport Daytona 675  sportcsomaggal, a rosszfiú Street Triple és annak még “rosszabb” R-verziója extra idom szettel tolható haza, egészen június 30-áig.

A fenti képen látható Daytona 675-öst tehát ajándék sportcsomaggal kapod, ami egészen konkrétan Arrow slip-on kipufogót, gyorsváltót, rövidített, mart fék- és kuplungkart, eloxált fém olajtartályokat és eloxált alu ledes indexeket tartalmaz. Pontos árakért és bővebb információért, esetleg tesztvezetésért keressétek fel a Triumph Budapestet.


Az egyébként is dögös Street Triple-höz most színre fújt idomgarnitúra jár, ami fejidomot, hasidomot és radiátortakarót jelent


A Tiger 800-hoz pedig ajándék túracsomag jár, amibe topcase konzollal és utasháttámlával, markolatfűtés és állítható túraplexi tartozik

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending